Hogyan szervezd meg a feleséged/menyasszonyod/barátnőd szülinapi partiját?

Mi mindenre lesz szükséged ehhez, ha a kezedbe veszed az irányítást?

Ezt az írásunkat elsősorban férfi vásárlóinknak ajánljuk, nekik szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy ha a feleségüket,  kedvesüket szeretnék meglepni születésnapja alkalmából egy szülinapi bulival, akkor hogyan kezdjenek neki a szervezésnek és kivitelezésnek, már ami a dekorációt és a party kiegészítőit illeti.

Igen, tisztában vagyunk azzal mi is, hogy az esetek többségében egy partit és annak minden részletét általában a hölgyek szokták intézni, ez inkább az ő asztaluk, ahogy az uraknak is megvannak a maguk területei.

De ha egy bűbájos férj arra szánja el magát, hogy élete szerelmét szeretné meglepni egy varázslatos szülinapi bulival, akkor mi ehhez szeretnénk minden segítséget megadni, mert értékeljük ezt a figyelmességet és gesztust, és mert ezzel szeretnénk egy kicsit mi is hozzájárulni az általa szerzett örömhöz.

Mindjárt meglátod, kedves olvasó, hogy nincs ebben semmi ördöngösség, és egy látványos party dekoráció kivitelezése egyszerűbb, mint gondolnád.

Először is kezdjük a lufikkal, mert a lufik vidámak, látványosak, rengeteg különböző változat létezik belőlük, mint formát, stílust, színt és mintát tekintve. Fújhatjuk őket levegővel vagy héliummal is, és minden alkalomra találunk megfelelő lufidekorációt. De a legnagyobb választék kétség kívül a szülinapi lufikból van, így biztosan mindenki megtalálja az ünnepelt ízlésének megfelelő darabokat. Készíthetünk belőlük luficsokrokat, padlódíszeket és asztaldíszeket is, valamint egyenként is elhelyezhetjük őket a helyszín bizonyos pontjain. A héliumos lufikat felengedhetjük a plafonra, a levegős lufikkal meg akár a padlót is beteríthetjük, és máris egy látványos dekorelemet kaptunk.

szülinapi lufi

Jótanács: ha úgy döntesz, hogy otthon, saját magad levegővel szeretnéd felfújni a lufikat, akkor ehhez mindenképp szerezz be egy lufifújó pumpát. Ennek segítségével biztonságosan, és nem mellesleg töredék idő alatt tudod felfújni a lufikat még akkor is, ha nagyon sok lufiban gondolkodsz :)

Még mindig a lufiknál maradva, nagyon kedveltek és népszerűek a hatalmas, szám formájú fólia lufik, amikből az ünnepelt korát lehet kirakni. Ezt szintén viheted önmagában, de nagyon jól tud mutatni néhány latex lufival kiegészítve, azzal csokorba kötve egy csodás padlódíszt kapunk. Mindkét esetben azonban célszerű lufisúlyt is választani hozzá, és arra kötni a dekorációt.

számos fólia lufi

Igazából láthatod, hogy szimplán lufikból is milyen fantasztikus dekorációt tudsz varázsolni, ráadásul pofonegyszerűen. Gyakorlatilag ha héliummal töltve vásárolod meg őket, akkor csak annyi a dolgod, hogy a buli helyszínén eldöntsd, hogy melyik pontosan hova kerüljön, és csak elhelyezed őket a kiválasztott helyen.

De ha szeretnél a lufikon felül néhány más dekorációt is választani, akkor a különböző füzéreket, bannereket, zászlófüzéreket tudom még ajánlani, mert ezek felhelyezése szintén irtó gyors és pofonegyszerű, egyáltalán nem kell velük bajlódni, pikk-pakk tudsz velük díszíteni.

szülinapi füzérek

És mégegy dolgot szeretnék a figyelmedbe ajánlani, ezek pedig az alkalomhoz illő vagy színes papír tányérok, poharak és szalvéták. Nemcsak hogy szépen díszítik a terített ünnepi asztalt, de ez egy plusz gesztus és ajándék is a kedvesed felé, hiszen így nem kell a saját bulija után a mosogatással vesződnie. Szóval nemcsak hogy feldobod vele a terítéket, de még figyelmes is leszel vele, ha ezeket is beszerzed a partira.

szülinapi asztalteríték

És ha szeretnél néhány olyan kiegészítőt is beszerezni, amivel magát az ünnepeltet "díszítheted fel", akkor jó választás hölgyek számára egy szülinapi szépségszalag, egy kitűző, egy szülinapi tiara és hasonló szülinapi kiegészítők.

szülinapi kiegészítők

De egy szülinap nem szülinap ajándék nélkül, így a végére hoztam néhány ajándékötletet is, amivel meglepheted az ünnepeltet.

szülinapi ajándék ötletek

Így a végére érve már te is láthatod, hogy milyen egyszerűen kivitelezhető egy mutatós szülinapi party dekoráció, úgyhogy bátran vágj bele te is :)

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December