ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK

Vásárlói vélemények

 • Kedves Klaudia,     nagyon szépen köszönöm a segítségét,  Önök mindig annyira kedvesek, figyelmesek - és egyszerűen profik!   Szép estét,  és minden jót kívánok!    Mónika

  Molnár Mónika, Törökszentmiklós
 • Kisfiunk első születésnapját ünnepeltük, a lufik nagy sikert arattak, elkapkodták a buli végén a gyerekek :)  Szerencsére előző nap még sikerült megörökíteni egy részüket! :)

  Makai Szilvia, Nagykovácsi

Új termékek

ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK
Egyszínű, minta nélküli asztaldekorációt szeretnél? Válogass kedvedre a többféle szín közül. Legyen az narancssárga, pink, piros vagy fekete. Nálunk megtalálod a kedvenc asztaldekorációdat.
ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK

ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK 

Alkategóriák

 • Narancssárga Parti Kollekció
  Szeretnéd ha a partin az uralkodó szín a narancssárga lenne? Akkor bátran válassz ebből a narancssárga kollekciónkból. Halloween dekorációhoz tökéletes választás némi fekete dekorációval vegyítve.
 • Fekete Színű Parti Kollekció
  Szeretnéd ha a partin az uralkodó szín a fekete lenne? Akkor bátran válassz ebből a fekete parti kollekcióból. Halloween partira tökéletes választás a fekete dekoráció, válassz hozzá kiegészítőként narancs és zöld dekor kiegészítőket.
 • Rosegold Színű Parti Kollekció
  Igazán elegáns és trendi asztaldekorációt szeretnél? Ez a rózsaarany azaz rosegold teríték elvarázsolja a vendégeket. Különleges, fényes és egyben lágy színe teszi különlegessé a dekorációdat.