ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK

Vásárlói vélemények

 • Tisztelt Partydecor Lufi & Party Shop Csapat! A Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon Fogyatékos Személyek Otthona lakói és a gyermekvédelmi telephelyünkön élő kisgyermekek is...

  Dr. Szűcs Péter, Szeged
 • Kedves Dóra, Niki és Andi! Most kaptam meg a megrendelésemet, és csak jelezni szeretném, hogy a kis  "télapós-lufis" figyelmesség nagyon jól esett. köszönöm szépen Rozsnyói Teréz Kistarcsa

  Rozsnyói Teréz, Kistarcsa

Új termékek

ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK
Egyszínű, minta nélküli asztaldekorációt szeretnél? Válogass kedvedre a többféle szín közül. Legyen az narancssárga, pink, piros vagy fekete. Nálunk megtalálod a kedvenc asztaldekorációdat.
ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK

ASZTALDEKORÁCIÓ - TERÍTÉK 

Alkategóriák

 • Narancssárga Parti Kollekció
  Szeretnéd ha a partin az uralkodó szín a narancssárga lenne? Akkor bátran válassz ebből a narancssárga kollekciónkból. Halloween dekorációhoz tökéletes választás némi fekete dekorációval vegyítve.
 • Fekete Színű Parti Kollekció
  Szeretnéd ha a partin az uralkodó szín a fekete lenne? Akkor bátran válassz ebből a fekete parti kollekcióból. Halloween partira tökéletes választás a fekete dekoráció, válassz hozzá kiegészítőként narancs és zöld dekor kiegészítőket.
 • Rosegold Színű Parti Kollekció
  Igazán elegáns és trendi asztaldekorációt szeretnél? Ez a rózsaarany azaz rosegold teríték elvarázsolja a vendégeket. Különleges, fényes és egyben lágy színe teszi különlegessé a dekorációdat.