ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Vásárlói vélemények

 • Kedves Andrea, Nagy sikere volt a lufiknak!  köszönjük a segítséget Karádi Éva

  Karádi Éva, Budapest
 • Kedves Partydekor! Ismét köszönjük ezt a precíz munkát, amit ismét n yújtottak nekünk! Figyelmesség, kedvesség, pontosság, gyorsaság ezt köszönjük! Önök nélkül nem lett volna kerek kicsi lányunk 1 éves szülinapja! Köszönjük Pintér család

  Pintérné Kiss Eszter, Kistarcsa

Új termékek

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ
Az esküvő nagy napján a dekorációnak is tökéletesnek kell lennie. Figyelj oda a legapróbb részletekre is, gondosan tervezd meg a dekorációdat, szerezz be minden esküvői dekorációs kelléket, hogy az összhang meglegyen!
Válogass különböző színű lampionjaink, csipke lampionjaink között. A fűzérekkel, pap...
Az esküvő nagy napján a dekorációnak is tökéletesnek kell lennie. Figyelj oda a legapróbb részletekre is, gondosan tervezd meg a dekorációdat, szerezz be minden esküvői dekorációs kelléket, hogy az összhang meglegyen!
Válogass különböző színű lampionjaink, csipke lampionjaink között. A fűzérekkel, papír harangokkal, pom pomokkal tudod fokozni a hangulatot. A különböző esküvői lufi dekorációk elmaradhatatlan kellékei az esküvőnek.
Az asztal díszítéséről se feledkezz meg. Ültetőkártyáinkba akár apró ajándékokat is rejthetsz a vendégeknek. Konfettivel, szatén szalagokkal varázsold ünnepivé a terítést.
Bővebben
ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ 

Alkategóriák

 • Esküvői Fólia Lufi
  Elegáns fólia léggömbök esküvői dekorációhoz vagy ajándékként az ifjú párnak.
 • Esküvői Gumi Lufi
  Diszítsd fel az esküvődet ezekkel a 28 cm-es esküvői mintás léggömbökkel, hogy egy emeltebb hangulatot adjon a helyiségnek.
 • Esküvői Függő díszek, Füzérek
  Saját kezűleg szeretnéd díszíteni az esküvődet? Valami ötletes, látványos, igényes dekorációs kellékre van szükséged? Gyere és nézz körül az esküvői függő díszek és füzérek között.
 • Konfetti, Konfetti Ágyú Esküvőre
  Válassz ezekből az abroszra szétszórható, elegáns, esküvői konfettik közül, és tedd dekoratívabbá az esküvői asztalt.
 • Esküvői Asztaldekoráció
  Válogass ezek közül az esküvői asztaldekorációk közül. Megtalálsz itt szalvétát, ültetőkártyát, dekor kavicsokat, pohárdíszeket, és sok más különleges asztali dekorációt.
 • Egyéb Esküvői Dekorációs Kellékek
  Itt megtalálsz minden olyan egyéb esküvői kiegészítőt, ami kihagyhatatlan a nagy napon.
 • Szatén szalag esküvőre
  Különböző felhasználási módjait választhatod ezeknek a szatén szalagoknak az esküvőn. Legyen az vendégajándékok átkötése, vagy szalvétagyűrű, esetleg asztalközép vagy bármilyen dekorációs kiegészítés.
 • Autódísz Esküvőre

  Díszítsd fel az esküvői autót, hogy mindenki lássa, esküvő van folyamatban!

 • Organza Szalag Esküvőre

  Díszíts elegáns organza szalagokkal az esküvődön, kösd a székekre, korlátra vagy egyszerűen kösd át vele a szalvétát.

 • Tortadísz esküvőre
  Az esküvői torta menyasszony és vőlegény nélkül mit sem ér. Tedd különlegessé az esküvői tortát a tortadísz segítségével.