Szülinapi kellékek és dekoráció felnőtt szülinapi partira

Milyen szülinapi kellékekkel dobhatjuk fel egy felnőtt rokonunk vagy barátunk szülinapi partiját?

A felnőtt élet rengeteg felejthetetlen pillanatot tartogat, és ilyen emlékezetes élmény lehet egy felnőtt szülinapi party. Hiszen nemcsak a gyerekek élvezik és értékelik, ha megadjuk a módját, hanem a felnőttek is boldogok, amikor egy igazán varázslatos szülinapi bulival lepjük meg őket, csodaszép dekorációval, vidám kellékekkel kiegészítve az ünneplést.

De milyen ötleteket és milyen dekorációkat, valamint kiegészítőket vethetünk be egy felnőtt szerettünk szülinapi partiján?

Témaválasztás és színvilág

Az első lépés a felnőtt szülinapi party tervezése során a témaválasztás és a színvilág meghatározása. Természetesen érdemes olyan témát választani, amely az ünnepelt személy érdeklődési köréhez kapcsolódik. Például állatok, filmek, utazás, stb. A kiválasztott téma már útmutatást tud nyújtani nekünk a dekorációk és az egyéb kellékek beszerzése során.

Akárcsak a színvilág. Választhatunk elegáns színeket, mint például az arany vagy az ezüst, választhatunk vidám, színes dekorációkat, ha ez illik az ünnepelt személyiségéhez, vagy az egész dekoráció készülhet a szülinapos kedvenc színéből.

Lufik és lufidekoráció

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a lufi milyen jó választás bármilyen esemény dekorálásához. Színesek, változatosak, mutatósak és nagy tereket is könnyedén feldíszíthetünk vele. Készülhetnek belőle padlódíszek, asztaldíszek, díszíthetjük vele a bejáratot és a helyszín minden egyes pontját.

A lufik kiválasztásánál is törekedjünk arra, hogy egyrészt az ünnepelt ízlésének megfelelő színeket, mintákat válasszunk, másrészt hogy harmonizáljon a többi dekorációs elemmel.

Szülinapi dekorációs kellékek

És hogy még mi mindennel díszíthetjük a szülinapi buli helyszínét? Füzérek, lampionok, függődíszek, konfettik és még sorolhatnám. Az egyszínű változatokat és a kimondottan szülinapi mintásakat is választhatjuk, mert mindenképp vidám és hangulatos lesz a végeredmény.

szülinapi dekoráció

Szülinapi asztaldekoráció

Egy szülinapra általában finom falatokkal és italokkal is készülünk, de ha más nem is, szülinapi torta biztosan kerülni fog az ünnepi asztalra. És hogy ez az asztal valóban ünnepi legyen, válasszunk az alkalomhoz illő asztaldekorációkat, asztalterítési kellékeket. Pl. szülinapi asztalterítőt, tányért, poharat, szalvétát. Ezek lehetnek szülinapi mintásak vagy akár az ünnepelt kedvenc színének megfelelő teríték is. És akár kombinálhatjuk is ezeket. Plusz előnye még a szülinapi terítéknek, hogy a buli végén a mosogatást is megússzuk :)

Szülinapi tortagyertya

Ha már az előbb a tortát említettem, akkor semmiképp se feledkezzünk meg a szülinapi tortagyertyáról sem. Hiszen nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is boldogan fújják el a gyertyákat, miközben kívánhatnak valamit.

A különböző számgyertyákból például akármilyen évszámot ki tudunk rakni az ünnepelt korának megfelelően, vagy ha ezt nem szeretnénk nagy dobra verni, akkor választhatunk akár egy "Happy Birthday" feliratú gyertyát is.

szülinapi asztaldekoráció

Kerek születésnapok

Vannak azok a bizonyos kerek szülinapok, amik egy kicsit mindig nagyobb jelentőséggel bírnak, általában ezeket még hangsúlyosabban szoktuk megünnepelni. Éppen ezért számos olyan szülinapi dekoráció és partikellék létezik, amelyek kifejezetten ezekre a kerek szülinapokra szólnak. Legyen az egy zászlófüzér dekoráció vagy akár egy szülinapi tányér vagy éppen egy vicces szülinapi szemüveg.

évszámos szülinapi kellékek

Mókás szülinapi kiegészítők az ünnepeltre

Azokról a kiegészítőkről se feledkezzünk meg, amivel az ünnepeltet "díszíthetjük" fel. Ilyenek a különböző szülinapi fejdíszek, csákók, nyakbavalók, vállszalagok, kitűzők, stb. Ezek nagyon mókásak tudnak lenni, de csak akkor, ha a szülinapos is benne van. Akkor válaszd ezeket, ha tudod, hogy nem feszélyezi majd őt ezek viselése.

Ezek között a vidám kiegészítők között is találsz szülinapos mintásakat és feliratosakat, illetve kerek évszámos verziókat is.

szülinapi kellékek

Vidám és kedves szülinapi ajándékok

És persze a szülinap nem lenne teljes szülinapi ajándék nélkül. Ha olyan ajándékot keresel, ami kimondottan szülinapi jellegű, akkor választhatsz akár egy szülinapi újságot vagy könyvet, egy szülinapi kártyapaklit vagy akár egy szülinapi kötényt, és még sok-sok szülinapos meglepetés közül szemezgethetsz.

szülinapi ajándékok

Ha pedig úgy döntöttél, hogy a fentiek megvalósításához a kellékeket szeretnéd beszerezni, legyen szó akár szülinapi dekorációról vagy kiegészítőről, akkor látogass el webáruházunkba vagy üzletünkbe.

Vidám szülinapi készülődést!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December