HALLOWEEN DEKORÁCIÓ

Vásárlói vélemények

 • Kedves Parti Shop csapat! Nagyon szépen köszönöm a gondos odafigyelésüket és a nagyszerű kiszolgálást.Üdvözlettel Dobrovics Tünde

  Dobrovics Tünde, Üröm
 • Kedves Dóra, Niki és Andi! Most kaptam meg a megrendelésemet, és csak jelezni szeretném, hogy a kis  "télapós-lufis" figyelmesség nagyon jól esett. köszönöm szépen Rozsnyói Teréz Kistarcsa

  Rozsnyói Teréz, Kistarcsa

Új termékek

HALLOWEEN DEKORÁCIÓ
Halloween a rémület és a félelem éjszakája. Ijeszd meg a barátaidat és maszkírozd magad drakulának, vagy legyél egy rémséges boszorkány. A lakást díszítsd fel Halloween parti kellékekkel. Lógjon pókháló a plafonról, a vacsorát véres ujjakkal szolgáld fel, egy tálkában pedig úszhatnak a véres szem gyertyák.
Ha mégsem vagy híve a horr...
Halloween a rémület és a félelem éjszakája. Ijeszd meg a barátaidat és maszkírozd magad drakulának, vagy legyél egy rémséges boszorkány. A lakást díszítsd fel Halloween parti kellékekkel. Lógjon pókháló a plafonról, a vacsorát véres ujjakkal szolgáld fel, egy tálkában pedig úszhatnak a véres szem gyertyák.
Ha mégsem vagy híve a horrorisztikus kellékeknek, akkor is van lehetőséged a Halloween hangulat megteremtésére. Válaszd a kedves kis töklámpa figurákat, apró denevéreket, a fekete macskát. A gyerekeknek biztosan nagy öröm lesz ez a Halloween parti.
Bővebben
HALLOWEEN DEKORÁCIÓ

HALLOWEEN DEKORÁCIÓ 

Alkategóriák

 • Arcfesték, Testfesték

  Változz át vámpírrá, boszorkánnyá vagy szellemmé, fesd be az arcod és a tested bőrbarát festékekkel. Dobd fel a partit egy jól megfestett arccal.

 • Asztaldekoráció, teríték
  Borzongasd meg vendégeidet már az asztalnál is zekkel a horrorisztikus Halloween parti asztaldekorációkkal!
 • Barátságos Halloween Dekoráció

  Lehet kedves, mi több vicces hangulatú Halloween dekorációt is készíteni!
  Ha a kicsi gyerkőcök félnek a rémisztő pókoktól, szellemektől, csontvázaktól, akkor építsd a dekorációdat a Halloween egyik kedves szimbólumára, a tökre vagy fekete macskára. 

 • Boszorkány Kellékek

  Egy boszorkány mindig kell a Halloween partyra, aki a seprűjével rendet tesz ha kell! Öltözz boszorkány jelmezbe a halloween partyn és legyen a Tied a legjobb jelmez díj!

 • Csontváz, Koponya

  A csontváz és koponya dekoráció nem csak a Halloween dekorációdat teszi egyedivé, hanem egy jól megszervezett horror partin is nagy sikert fog aratni.

 • Fali Díszlet, Ablakdekor

  Alapozd meg a Horror parti hangulatát látványos Halloween dekorációkkal. Ablakra, tükörre és falra rakható csontvázak, szellemek és tökök teszik hangulatossá a Halloween partidat.

 • Függő dekoráció, füzér

  Ha Halloween, akkor a dekorációból sem maradhat el a rémület :)

 • Felnőtt Halloween Jelmezek
  A rémületek éjszakáján öltözz be egy szuper komplett Halloween jelmezbe. Legyél vámpír, vagy denevér, csontváz, vagy halott menyasszony. Minél véresebb, minél rémisztőbb, annál klasszabbnak számít a Halloween jelmez.
 • Gyerek halloween jelmez
  A Halloween partin a gyerekekről sem feledkezzünk meg, bújjanak ők is ötletes halloween jelmezekbe. A legtöbb gyerek szereti a jelmezes bulit, így biztosan örömmel bújik egy ijesztő halloween jelmezbe is.
 • Halloween jelmezkellék
  A Halloween partin Te lehetsz az ijesztő zombi, a kísérteties csontváz, a félelmetes Drakula gróf, a visszataszító ördög, a rettenetes baltás gyilkos, a rút boszorkány, a szexi vámpírlány és még sorolhatnánk. Nálunk válogathatsz a sok-sok jelmez közül, és a rengeteg kiegészítővel, arcfestékkel még többet kihozhatsz a maskarádbó. Idén akár a legjobb jelmez díját is elhozhatod a buliról.
 • Halloweenra Lufi

  A horror éjszakáját is teheted vidámmá lufidekorációval. Díszítsd fel a Halloween parti helyszínét néhány Halloween mintájú lufival.

 • Kiegészítők Halloweenra
  Vendégeid sosem felejtik a rettegés éjszakáját ezekkel a kiegészítőkkel. Készíts egy felejthetetlen Halloween dekorációt pókokkal, csontvázakkal, szellemekkel és tökökkel.
 • Maszk Halloweenre

  Változz ijesztő koponyává, boszorkánnyyá, ördöggé vagy kaszássá és húzz egy Hallowen maszkot a fejedre, rémísztsd meg a barátaidat! Ezekkel az élethű halloween maszkokkal biztosan rárémíszthesz a halloween partin mindenkire.

 • Party Játék Gyerekeknek
  Gyűjts össze a gyerekeknek apró Halloween játékokat, hogy a Halloween partin meglephesd őket egy kis apró ajándékkal!
 • Pókháló, Pók

  A horror éjszakájára hátborzongató dekorációt készíthetsz ezekkel a pókokkal és pókhálókkal. Nincs is ijesztőbb egy pókhálókkal díszített Halloween partinál.

 • Testrészek, Véres Sebesülések
  Levágott testrészek, véres belsőségek....itt megtalálsz mindent, amivel megrémísztheted a környezeted.
 • Vámpírfog, Vámpír Kellék, Művér
  Válj vámpírrá, csorogjon a vér, legyen egy igazi horrorisztikus parti különféle vámpír fogakkal és művérrel!