Partydecor Lufi & Party Shop

...a belváros szívében, hogy minden partizni vágyó kedvére válogathasson az üzletben a sok-sok születésnapi parti kellék, jelmez, jelmez kiegészítő, héliumos lufi és különleges léggömb kompozíció közül.

Partydecor Veszprém Lufi és Party Shop Veszprém

Egy igazán jó partyhoz, legyen szó szülinapról, szilveszteri buliról, farsangról, szalagavatóról, keresztelőről, lánybúcsúról, esküvőről, hozzá tartozik a parti kellék és a lufi is, mint hangulatfokozó.

A Partydecor Lufi és Party Shop üzlete minden korosztály számára kínál buli és parti kellékeket:

  • Újszülötteknek babaváró lufit és lufikompozíciókat, keresztelőre party dekorációt
  • Kisfiúknak, kislányoknak téma és mesefigurás parti kollekciót, lufit, gyerek jelmezt, jelmez kiegészítőt
  • Tiniknek vicces kellékeket, parókát, parti szemüveget, héliumos lufit, tini jelmezt, jelmez kiegészítőt
  • Felnőtteknek legény- és lánybúcsús parti terméket, esküvői dekorációt, szülinapi party terméket, születésnapi lufit, felnőtt jelmezt, extrém jelmez kiegészítőt
Hercegnős party kellékek Gyerek paróka, felnőtt paróka, party paróka Felnőtt jelmez, gyerek jelmez
Minden fonros alkalomra és ünnepre találsz dekorációs kellékeket: Valentin Napra, Farsangra, Bálokra, Húsvétra, Anyák napjára, Ballagásra, Babaszületésre, Keresztelőre, Lány- és Legénybúcsúra, Esküvőre, Halloween-re, Karácsonyra, Szilveszterre. 

Üzletük küldetése, hogy minden nálunk vásárolt termék örömet okozzon és mosolyt csaljon az emberek arcára. Ezért különösen ügyelünk arra, hogy az üzletbe csak kiváló minőségű parti áru kerüljön, valamint kollegáink kizárólag a világ legjobb minőségű (Qualatex TM) ballonjaiból készítsék a léggömb kompozíciókat és héliummal fújt lufikat. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai képzésekre is, hogy kollegáink a legmagasabb szinten tudják kiszolgálni vásárlóinkat.

Ennek köszönhetően dekorációs termékeink többször felhasználhatóak, léggömb kompozícióink hónapokig, héliumos lufijaink pedig hetekig tartósak maradnak

A Partydecor Lufi & Party Shopban kérheted a lufikat:
 
  • héliummal töltve és lufi súlyra kötve
  • héliumos csokorba kötve
  • különleges lufi figurának elkészítve
  • leeresztve
  • csomagban és darabra is
  • különleges díszdobozba csomagolva
Babaszületésre luficsokor Veszprém

Babaszületésre luficsokor 

Szülinapi héliumos luficsokor

Szülinapi héliumos luficsokor

Valentin napi lufiajándék

Valentinra lufiajándék

Ballagásra lufi

Ballagásra lufi

Születésnapi lufi

Születésnapi lufi

Díszdobozos lufi

Díszdobozos lufi

Sőt, lufiba csomagolást is kérhetsz nálunk. Ötletes, szokatlan formája az ajándékozásnak és garantáltan lenyűgözöd vele az ünnepeltet. Add át a pénz ajándékot esküvőkor vagy ballagáskor lufiba csomagolva, vagy lepd meg a kedvesed egy gyűrűvel a lufiba rejtve! :)

Minden, ami nem szúrós, éles és 15 cm-nél kisebb (kivétel a plüss állat, ruhanemű, mert azokból a nagyobb méreteket is be tudjuk csomagolni) belecsomagoljuk Neked a lufiba és feldíszítjük igényeid szerint lufival, szalagokkal.

Lufiba csomagolás Veszprém

Lufiba csomagolás Veszprém

Töltős lufi - Lufi és Party Shop Veszprém

Lufiba Csomagolás

Ajándék csomagolása lufiba

Ajándékcsomagolás lufiba

Az elszállítás megkönnyítésére (mert tudjuk, hogy milyen körülményes csomagolás nélkül felfújt lufit szállítani) speciális lufi zsákba tesszük a léggömböket, így autóval, gyalogosan, tömegközlekedéssel is könnyen szállítható.

Gyere el hozzánk, próbáld fel a legőrültebb jelmez kiegészítőket, lapozz bele a lufis referencia albumunkba, nézd meg élőben a sok-sok lufiból készült figurát, sétáló héliumos állatot, ami az üzletünket díszíti, vagy böngéssz webáruházunkban és válaszd ki a partidhoz a legmegfelelőbb kellékeket!

Ha pedig nem találod meg választékunkban azt, amit keresel, nyugodtan írj nekünk vagy hívj minket és megpróbálunk segíteni Neked a beszerezésében, hisz több beszállítóval vagyunk kapcsolatban.

Jó partizást és sok-sok vidámságot, nevetést!

Partybolt Veszprém

Partydecor Lufi & Party Shop csapata

8200 Veszprém, Kossuth utca 8. Bástya üzletház félemelet.

E-mail: info@partydecor.hu
Telefon: +36 88 326-594, +36 20 294-0778
www.partydecor.hu

  Nyitva tartás:

 Hétfő: 9.00 - 17.30
Kedd: 9.00 - 17.30
Szerda: 9.00 - 17.30
Csütörtök: 9.00 - 17.30
Péntek: 9.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00