PUMPÁK, FÉNYEK, KELLÉKEK LUFIKHOZ

Vásárlói vélemények

 • Kedves Dora! Megerkezett a bizonyitvany! Nagyon elegedett vagyok a termekkel,a rendeles gyors feldolgozasaval es a termek kiszallitasaval! Nagyon koszonom a segitseget!:) Tovabbi jo munkat es kellemes hetet kivanok! Udvozlettel:Edina :)

  Mós Edina, Battonya
 • A csomag megerkezett, nagyon köszönöm a gyors elintezest, s külön a tel.beszelgetest a baratnömmel a kiszallitasi idöt illetöen. Igy minden zökkenömentesen zajlott le. Üdvözlettel Kovacs Erzsebet

  Kovacs Erzsebet, Budapest

Új termékek

PUMPÁK, FÉNYEK, KELLÉKEK LUFIKHOZ

Mi mindenre lehet szükséged, hogy lufival díszítsd az otthonod? Elsősorban lufira. Ha azt már kiválasztottad, akkor ne feledkezz meg beszerezni egy minőségi lufi fújó pumpát, amivel megkönnyítheted a lufi fújást. A lufikat pedig helyezd egy lufitart&oac...

Mi mindenre lehet szükséged, hogy lufival díszítsd az otthonod? Elsősorban lufira. Ha azt már kiválasztottad, akkor ne feledkezz meg beszerezni egy minőségi lufi fújó pumpát, amivel megkönnyítheted a lufi fújást. A lufikat pedig helyezd egy lufitartó pálcára és már kész is a köszönő ajándék a gyerekeknek, vagy egy vázába helyezve a pálcás lufikat, a lakás dekorációja.
Héliumos lufik fújásához használj eldobható hélium palackot.

Bővebben
PUMPÁK, FÉNYEK, KELLÉKEK LUFIKHOZ

PUMPÁK, FÉNYEK, KELLÉKEK LUFIKHOZ 

Alkategóriák

 • Kézipumpák Lufi fújáshoz
  Válaszd a legegyszerűbb és leggyorsabb módját a lufi felfújásának, használj lufifújó kézipumpát!

 • Pálca Lufihoz
  Rakd a levegővel felfújt gumilufit lufitartó pálcára.

 • Elegáns Fények
  A hangulatkeltés egyik fontos eleme a fény. Használd a különböző ledes fényeket dekorációdhoz, a nagyobb hatás elérése érdekében.
 • Eldobható Héliumpalack
  Szeretnél otthon is héliumos lufikat készíteni? Ez az Eldobható Héliumos Palack erre a célra szolgál!