Fizetési módok áruházunkban

Megrendeléskor 4 fizetési mód közül választhatsz:

  • Utánvétes fizetés (Amennyiben héliummal felfújt lufi is van a kosaradban, akkor ezt a fizetési módot nem tudod kiválasztani)

Ebben az esetben a GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagodat és a megrendelt termékek árát valamint a szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor készpénzben a futárnak kell kifizetned. A GLS futárnál bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.

  • Simple bankkártyás fizetés

Áruházunkban lehetőséged van Simple bankkártyás fizetésre is. Megrendeléskor a kasszához érve bankkártyával fizeted ki a termékek vételárát valamint a szállítás díját. Ebben az esetben is a GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagodat, azonban a futárnak már nem kell fizetned.(Bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén a szállítási díj kedvezőbb)

SimplePay

  • Barion bankkártyás fizetés

Áruházunkban lehetőséged van Barion bankkártyás fizetésre is. Megrendeléskor a kasszához érve bankkártyával fizeted ki a termékek vételárát valamint a szállítás díját. Ebben az esetben is a GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagodat, azonban a futárnak már nem kell fizetned.(Bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén a szállítási díj kedvezőbb)

Barion bankkártyás fizetés

  • Előre utalásos fizetés

Amennyiben az előre utalást választottad, úgy a megrendelést követően kell átutalnood a teljes végösszeget a megadott bankszámla számunkra és az összeg beérkezését követően azonnal indítjuk a csaomagodat. Ebben az esetben is a GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagodat, azonban a futárnak már nem kell fizetned. (Bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén a szállítási díj kedvezőbb)

Bank: MBH Bank 73200127-16091300

Termék vételára: minden estben a termékek mellett feltüntetett bruttó (ÁFA-t tartalmazó) ár.

A szerződéskötés nyelve magyar.