SZÜLINAPI PARTI - FELNŐTT

Vásárlói vélemények

 • Nagyon köszönöm a csomagot! Szuepr volt minden: a lufikat imádtuk! (apuka pedig a lufifújót imádta )De én személy szerint legjobban a csapónak örültem, már...

  Horváth Mária, Pécs
 • Tisztelt Cím! Kicsit megkésve igaz, de ezúton is szeternék köszönetet mondani Önöknek hogy a kicsit bajos megrendelésünket teljesítették. A lufik épségben...

  Rimoczi Anita, Kecskemét

Új termékek

SZÜLINAPI PARTI - FELNŐTT

Nem csak a gyerekek, a felnőttek is szeretik parti dekorációval ünnepelni a születésnapjukat. Lepd meg az ünnepeltet egy komplett születésnapi dekorációval! Válogass a füzérek, lampionok, girlandok között. Válaszd a sebességkorlátoz&oa...

Nem csak a gyerekek, a felnőttek is szeretik parti dekorációval ünnepelni a születésnapjukat. Lepd meg az ünnepeltet egy komplett születésnapi dekorációval! Válogass a füzérek, lampionok, girlandok között. Válaszd a sebességkorlátozós dekorációinkat. Happy birthday-es vagy magyar feliratos boldog születésnapot bannerek teszik még vidámabbá a születésnapot. Azt asztalra válogass a vidám, színes papírtányérjaink és -poharaink közül. A vendégek és az ünnepelt is kapjon egy papírcsákot a fejébe, hogy bohókásabb legyen a buli.

Bővebben
SZÜLINAPI PARTI - FELNŐTT

SZÜLINAPI PARTI - FELNŐTT  

Alkategóriák

 • 18. Születésnap
  Hivatalosan is a felnőttkorba léptél, itt az ideje szétkürtölni, hogy mostantól a 18-as a Te számod. Legyen minden 18. Póló, nyaklánc, bögre, felespohár vagy akár egy guriga WC-papír. Tudja meg az egész világ, hogy nagykorú lettél.
 • 20. Születésnap
  Nem csak a 20 éveseké a világ... De most igen! A 20. születésnapodat ünnepeld meg a korodhoz méltóan. Válogass össze egy klassz dekorációt, amelyen a 20-as szám szerepel. Díszítsd a termet 20-as sebességkorlátozó füzérrel, és színes gumi lufikkal. Ajándékötleteket is tudunk adni, hogy mivel lepd meg a születésnapost. Válassz neki egy párnát, vagy egy 20-as örök ifjú bögrét. Vigyél az ünnepeltnek a  szülinapi partijára egy italt és húzz rá üveg pólót, mellé egy 20-as számos felespohár az igazi ajándék. Itt mindent megtalálsz!
 • 30. Születésnap

  11:34:29Ha ma van 30. születésnapod, akkor ne habozz és válogass a jobbnál jobb dekorációk közül. Itt minden a 30-ról szól. A buli helyszínét díszítsd 30-as lufikkal. Az asztalra mindenkinek rakj ki 30-as sebességkorlátozó tányért és szalvétát, azon szolgáld fel a szülinapi tortát. Húzd fel a vicces születésnapi pólódat és tűzd ki rá a 30-as világító kitűzőt, hogy mindenki jól lássa hány éves is vagy. Ha ajándékot keresel 30. születésnapra azt is találsz nálunk. Vicceld meg az ünnepeltet egy 30-as számos WC-papírral, vagy rakj a nyakába egy sebességkorlátozó nyakláncot. Lepd meg egy 30-as Örök ifjú bögrével vagy párnával. Ez a nap legyen örök emlék a számára.

 • 40. Születésnap
  Ez a Te napod, főleg, ha már a 40. születésnapodnál tartasz. Itt mindent megtalálsz, amire szükség lehet a 40-es partidon. 40-es számos szülinapi zászlófüzérrel tedd hangulatossá, a lufikkal vidámmá a bulidat. Majd ne lepődj meg, ha mindenkitől olyan ajándékot kapsz, amin a Te számod szerepel. Legyen az egy 40-es sebességkorlátozó nyakkendő, vagy felespohár. Egy örök ifjúnak való bögre vagy párna. Egy biztos, a barátaid sem felejtették el, hogy ma leszel 40 éves.
 • 50. Születésnap
  Középkorú lettél, előtted még egy fél évszázad. Ünnepeld meg az 50. születésnapodat és légy büszke a korodra. Nálunk megtalálsz mindent, ami egy fergeteges partihoz szükséges. Legyen az 50-es számos szülinapi lufi, vagy sebességkorlátozó zászló füzér. Az ünnepi asztalt díszítsd 50-es színes szalvétákkal, tányérokkal és konfettikkel. Viseld magadon a korodat és bújj bele egy tréfás pólóba, igazítsd meg a nyakkendődet és nevessetek együtt a barátaiddal. Kapj magadra egy parti szemüveget és mulasd át az éjszakát. Ne feledd, idén a középkorúak vannak divatban!
 • 60. Születésnap
  60 éves lettél. Rendezz egy hatalmas partit 60-as számos léggömbökkel, és színes zászlófüzérekkel. Terítsd meg az asztalt 60-as sebességkorlátozó tányérral és szalvétával. Koccints a nyakba akasztható felespohárral és igyatok az egészségedre. Csengess a vészcsengőddel, ha még vidámabb hangulatot szeretnél. Ez a nap csak rólad szól. Nézz fel az égre, hiszen ma a nap is Neked süt.
 • 70. Születésnap
  Most mindenki Veled ünnepel, hiszen 70 éves lettél. Nálunk találsz 70-es számos lufikat, zászlófüzérekkel, ami egy hangulatos parti elengedhetetlen kelléke. Az asztalt dekorálhatod 70-es konfettivel, papír szalvétával. Most minden a 70-ről szól. Légy büszke rá!
 • 80. Születésnap
  Ez a Te éved, hiszen 80 éves leszel! Egy kellemes hangulatú születésnap elengedhetetlen kellékei a 80-as számos lufik, színes zászlófüzér. A díszítéséhez találsz nálunk szalvétát és konfettit is. Ez a nap csak rólad szól. Miért ne ünnepelhetnéd meg úgy igazán?
 • Magyar Feliratos Szülinapi Parti

  Szereted, ha magyarul olvashatod a szülinapi üzenetet és nem angolul? Akkor válaszd a magyar feliratos szülinapi parti kiegészítőket, kellékeket!

 • Lufi Számos és Szülinapi
  Díszítsd fel a születésnapi bulit számos lufikkal és boldog születésnapot feliratú ballonokkal, hogy amikor az ünnepelt megérkezik, akkor a sok szülinapi lufi meglepetésként várja!
 • Sebességkorlátozó Parti
  Állj! Túl nagy sebességgel haladsz! Ezzel a sebességkorlátozó szettel viccesen emlékeztetheted az ünnepeltet a korára. :)
 • Sebességkorlátozó Szülinapi Ajándék

  Egy szép kerek szülinapot illő megünnepelni. Emlékeztesd az ünnepeltet, hogy hanyadik szülinapját ünnepli, lepd meg egy számos nyakkendővel vagy bögrével, esetleg egy vicces feliratú pólóval.

 • Számos és Születésnapi Füzérek
  Hanyadik szülinapot ünneplitek? Hogy mindenki tudja, díszíts számos, születésnapi zászlófüzérrel.
 • Szülinapi és Számos Konfetti
  Ezek a különleges formájú party konfettik a szülinapi asztalterítés csodái lesznek.
 • Számos Szalvéta
  Teríts a szülinapi partin számos szalvétával!
 • Breezy Szülinapi Parti
  Legyen egységes a party, szerezd be hozzá a Breezy Szülinapi parti dekorációs kellékeit!
 • Lufis Születésnapi Party
  Mi jut eszedbe a sok lufiról? Party? Ünneplés? Készíts dekorációt ezzel a lufis partikollekcióval!
 • Birthday Léggömbös Szülinapi Parti
  Legyen vidám, színes a szülinapi parti dekorációja szerezd be hozzá ezt a lufis parti kollekciót!
 • Csajos (Pink) Szülinapi parti
  Szereted a rószaszínt? Akkor ezek a csupa pink, csajos partikellékek Rád várnak!
 • Szülinapi Parti Kiegészítők
  Fokozd a születésnapi parti hangulatát ezekkel a szülinapi parti kiegészítőkkel!
 • Szülinapi Szemüveg

  Legyen vidám a szülinapi parti, viselj szülinapi számoas szemüveget és tudasd mindenkivel, hogy születésnapot van

 • SZÜLETÉSNAPI ÜVEG CÍMKE
  Születésnapra készülsz és egyedi, ötletes ajándékot keresel? Sokszor az egyszerű dolgok hozzák a legnagyobb hatást. Ilyen ez a születésnapi üveg címke is, amit egy üveg finom borra vagy pálinkás üvegre is ragaszthatsz, mint címke.
  Ezek a jópofa szülinapi üzenetek biztosan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára!
 • Születésnapi és Számos Vállszalag
  Az ünnepelt legyen a parti középpontjában, így viseljen valami feltűnőt a szülinapi buli alatt. Válassz ezek közül a számos szülinapi vállszalagok közül és köszöntsd fel a születésnapost.
 • Szülinapi Kitűző
  Egy szülinapos kitűzővel lepd meg az ünnepeltet. Ha kerek számot ünnepeltek, akkor válaszd neki egyértelműen a  számosat. Ha az ünnepelt kora nem publikus, akkor a feliratos jelvény lesz a nyerő. A kitűzők közül válaszd az ünnepelthez legjobban illőt. Színes, szalagos, sebességkorlátozós vagy ledes kitűző.
 • Szülinapi Tortagyertya
  Egy születésnapi torta egyik dísze a jól megválasztott szülinapi gyertya. A gyertya mérete, színe és formája a szülinapos ízlését is tükrözheti. Ha megszeretnéd tréfálni az ünnepeltet, akkor válaszd az újragyulladó gyertyát, ha különleges tortagyertyát szeretnél, akkor a színes lánggal égőt gyertyával díszítsd a tortát.
 • Szülinapi Számos és Forma...
  Tedd különlegessé a szülinapi tortát, és gyertya helyett számos csillagszóróval díszítsd. Az ünnepelt bizonyára el lesz ragadtatva a csillagszóró látványától.