Szia, örülünk, hogy itt vagy!

Egy olyan webshopban jársz, amit szívvel, lélekkel, szeretettel építünk nap mint nap, hogy minél több jókedvet és vidámságot juttathassunk el hozzád, "dobozba" csomagolva.

2011 óta azon dolgozunk, hogy lufijainkkal, parti termékeinkkel és ajándéktárgyainkkal mosolyt csaljunk az emberek arcára.

Csapatunkban ketten is anyukák vagyunk, így nagyon jól tudjuk, hogy milyen a gyerkőc első születésnapjára készülni vagy a farsangi jelmezt kiválasztani, és azt is tudjuk, milyen nagy szeretettel lehet minden egyes ünnepre készülni, együtt készíteni a családdal a dekorációt vagy a meglepetést. Legyen szó ballagásról, anyák napjáról, apák napjáról, húsvétról, halloweenről, mikulásról, karácsonyról, szilveszterről... és sorolhatnánk még az ünnepeket.

A kezdetektől elköteleztük magunkat a minőség iránt, és ezt a mai napig tartjuk. Fontos számunkra, hogy azok a parti  termékek, lufik, amik hozzád kerülnek, méltó díszei legyenek az ünnepednek. Szakértelmünkkel pedig igyekszünk támogatni téged, ha elakadsz a díszítésben, vagy tanácstalan vagy, melyik színt válaszd.

Nagyon szeretünk adni. Az egyik alapértékünk a MINDIG TÖBBET ADNI. Akár egy kedves szóval, egy cselekedettel, mosollyal, vagy egy apró ajándékkal. Többet adni, mint amit elvárnak tőlünk. Ez mozgat minket, és minden nap szeretettel tesszük.

A lehető legnagyobb értéket kívánjuk adni az embereknek: A törődést, odafigyelést, élményt, boldogságot!

De kik is azok, akik segíteni tudnak neked mindebben, és akik szívvel-lélekkel dolgoznak azon, hogy számodra a legjobb élményt nyújtsák a vásárlás során?

Dóra

"Csörgőné Navratil Dóra vagyok, a cég oszlopos tagjaként 10 éve erősítem a csapatot. Vicces videókban, termékismertetőkben, Facebook vagy Instagram oldalunkon találkozhatsz velem. A cég marketing feladatait látom el, amit nagy lelkesedéssel és szeretettel teszek. A webáruházban megtalálható termékek megjelenése is nekem köszönhető. Ezzel segítve neked abban, hogy minél részletesebb leírást kapj egy-egy új termékkel kapcsolatban. Mellettem nem unalmas az élet, mindig valamin agyalok, szeretek kreatívkodni, vidám és vicces vagyok."

Dórában mi azt szeretjük, hogy állandóan vidám, és ez átragad mindenkire, aki körülötte van. Mindig segítőkész és rendkívül sokoldalú. Rengeteg szeretet és jóindulat van benne. Nagyon kreatív, jó a kézügyessége. Imádjuk a nevetését, a türelmét és az életigenlését. Nagyon belevaló, minden buliban benne van, ő az, aki először öltözik be, amikor megérkezik egy jelmez szállítmány, és mindig elkápráztat minket egy-egy szezonkor a kreatív ajándékaival, amit mindig saját kezűleg készít!

Betti

"Kovács Bettina vagyok, 1,5 éve vagyok a cégnél. Én gondoskodom róla, hogy a webáruházon keresztül leadott megrendelésed időben megérkezzen hozzád. A megrendelt termékeket gondosan becsomagolom, számlát készítek és átadom a futárnak. Én vagyok az, aki az apró meglepetéseket, ajándékokat belecsempészi a csomagodba, hogy szebbé varázsoljam a napodat. Telefonon és e-mailben is szívesen segítek ha elakadsz a rendelésben vagy a már folyamatban lévő rendeléseddel kapcsolatban van kérdésed. Az üzletben is találkozhatsz velem, ha személyesen látogatsz el hozzánk. Szívesen elkészítem a luficsokrodat vagy lufi figurádat, nagyon szeretek lufit fújni. Szabadidőmben szívesen olvasok, futok vagy épp a szeretteimmel töltök minőségi időt.

Bettinek imádjuk a gyönyörű mosolyát. Öröm vele találkozni, mert még a szeme is ragyog amikor mosolyog. Fiatal kora ellenére rendkívül talpraesett, problémamegoldó és önálló. Nagyon kedves személyiség, aki találkozik vele, azonnal a szívébe zárja. Bettiben azt is szeretjük, hogy mindig lehet rá számítani. Amit megígér, az úgy is van :) Tőle bármit kérhetsz, azonnal segít, és a megoldások embere

Zubor Vivien

"Zubor Vivien vagyok, a csapat legújabb tagja. Velem találkozhatsz elsőként, ha az üzletbe érkezel. Szívesen segítek összeválogatni a születésnapi kellékeket, lufikat, és örömmel adok tanácsot ha bizonytalan vagy a díszítéssel kapcsolatban. Az üzletben látható gyönyörű lufi költeményeket is én készítem és alig várom, hogy együtt tervezhessük meg a te lufi díszedet, dekorációdat. Szabadidőmben mandalákat festek, ez az ami igazán feltölt."

Viviben a nagyfokú nyugodtságát szeretjük. Mindig kedves és jóindulatú, igazi csapatjátékos. Már az első perctől kezdve nagyon jó érzékkel állította össze a lufi csokrokat és kompozíciókat, mintha mindig ezt csinálta volna előtte :) Vivi emellett rendszerető, és alapos, öröm bejönni az üzletbe, mert nagyon szép rendet tart.

Andi

És végül én is bemutatkozom, aki megálmodta ezt az üzletet, és 2011-ben meg is valósította. Már akkor láttam a lelki szemeim előtt a lelkes csapatomat és a boldog vásárlóinkat, akiknek szebbé tehetjük az ünnepét. Minden nap ezzel keltem és ezzel feküdtem, és mára már nem csak álom, hanem valósággá is vált :)

Németh Andrea vagyok, egy gyönyörű kisfiú boldog anyukája, és egy igazi támogató, csodálatos apuka társa. A család mellett a második "szerelem" az életemben az üzlet. Egy olyan "munka", ami egyben hobbi is számomra. Szeretek újítani, hogy minél jobb minőségben és színvonalon tudjunk kiszolgálni téged. Mindig dolgozunk valamin: új termékeken, vagy a szoftvereinket fejlesztjük, vagy éppen a törzsvásárlói rendszert finomítjuk. Örök mozgásban vagyunk. Úgy, ahogy a világ is, vele együtt mi is változunk, tanulunk, fejlődünk. 

Mindezt azért tesszük, hogy valami olyat nyújtsunk, ami emlékezetes marad, amivel mosolyt csalunk az arcokra, amivel szebbé tesszük a világot. Minden nap valami olyat, amiért érdemes felkelni és tenni, amit szeretünk.

Azokért a pozitív visszajelzésekért is megéri minden nap azt a kis pluszt beletenni, amit tőletek kapunk nap, mint nap. Összeválogattam néhányat ezekből:

"Színvonalas, kedves, segítőkész kreatív kiszolgálás. Minőségi termékek, minden elképzelés megvalósítása" Lengyel Eszter

"A legcukibb és legügyesebb csajok dolgoznak itt!!! Csak így tovább! Szuper a bolt!" :) Kovácsné Kovács Erzsébet Dorottya

"Nagyon köszönjük, hogy hozzájárultatok a születendő unoka nemét kiderítő partyhoz, amikor maguk a szülők is az általatok készített lufi kipukkasztásakor és a bombából kilövellő konfettikből tudták meg a hírt. Nagyon figyelmesek vagytok az emlékeztető e-maillel is, Nálatok tényleg mindig minden alkalommal találunk az alkalomhoz illő kiegészítőket! Kellemes ünnepeket kívánunk ezúton is" :) Vince Gabriella

"Kedves, segítőkész kiszolgálás..Óriási választék. A tacsi kutya lufi nagy sikert aratott a lányomnál. Imádnivaló" Bernadett Viola

"Segítőkészek és kedvesek az üzletben! Baba neme bulira kellett nekünk lufi és nagy sikert aratott! Csak ajánlani tudom őket" Bíró Mariann

"Pontos, minőségi munka és kiszolgálás. Kedves eladók, elvárásainknak mindenben megfelelő termékek." Makai Mónika

"Maximális rugalmasság, segítség nyújtás, pontos határidő!!!!! Bátran vásárold meg a parti kellékeid! Biztos vagyok benne, ugyanezt a színvonalas kiszolgálást kapod Te is!!! Köszönöm" Kóródi-Flach Beáta Viola

"Profi,segítőkész kiszolgàlás. Minden van,ami egy partyhoz kell...sőt meg több is annál." Fábián Róbert

"Még mindig ugyanaz a véleményem,mint 6 hónappal ezelőtt. Nagyon szuper bolt,minden van ami szükséges a partyhoz." Fábián Róbert

"Én nem mint vásárló szeretném leírni a véleményemet, hanem mint “szakmabeli”. Veszprém megye és környéke talán nem is tudja, hogy Németh Andival és csapatával milyen kincs birtokába vannak. Talán azt sem tudják, hogy Andi mögött milyen hihetetlen tudás és szakértelem van, amit mi sem bizonyít jobban, mint a világversenyeken elért eredmények, vagy éppen az, hogy a magyar dekoratőrök 80%-a neki köszönheti tudását (többek között én is). Hihetetlen szakértelem, profizmus és maximalizmus jellemzi minden alkotását, amit nem csak magával szembe követel meg, de a környezetében dolgozóktól is. Nem áll meg, folyamatosan képzi magát és kollégáit. Büszke vagyok, hogy (10éve) Anditól a világ egyik legjobb oktatójától tanulhattam a szakmát és kicsit irigy a környezetében dolgozókra, hogy naponta van alkalmuk újat és újat tanulni. Schreiter Nándor

Kívánunk sok felejthetetlen ünneplést, emlékezetes pillanatokkal, nevetéssel, örömmel fűszerezve!

A Partydecor Kft. teljes csapata: Dóra, Betti, Vivi, Andi

Keress minket bizalommal, szívesen segítünk!

Központi e-mail címünk: info@partydecor.hu

Telefonszámunk: +36 20 294 0778; +36 88 326 594