Szia, örülünk, hogy itt vagy!

Egy olyan webshopban jársz, amit szívvel, lélekkel, szeretettel építünk nap mint nap, hogy minél több jókedvet és vidámságot juttathassunk el hozzád, "dobozba" csomagolva.

2011 óta azon dolgozunk, hogy lufijainkkal, parti termékeinkkel és ajándéktárgyainkkal mosolyt csaljunk az emberek arcára.

Csapatunkban mindannyian anyukák vagyunk, így nagyon jól tudjuk, hogy milyen a gyerkőc első születésnapjára készülni vagy a farsangi jelmezt kiválasztani, és azt is tudjuk, milyen nagy szeretettel lehet minden egyes ünnepre készülni, együtt készíteni a családdal a dekorációt vagy a meglepetést. Legyen szó ballagásról, anyák napjáról, apák napjáról, húsvétról, halloweenről, mikulásról, karácsonyról, szilveszterről... és sorolhatnánk még az ünnepeket.

A kezdetektől elköteleztük magunkat a minőség iránt, és ezt a mai napig tartjuk. Fontos számunkra, hogy azok a parti  termékek, lufik, amik hozzád kerülnek, méltó díszei legyenek az ünnepednek. Szakértelmünkkel pedig igyekszünk támogatni téged, ha elakadsz a díszítésben, vagy tanácstalan vagy, melyik színt válaszd.

Nagyon szeretünk adni. Az egyik alapértékünk a MINDIG TÖBBET ADNI. Akár egy kedves szóval, egy cselekedettel, mosollyal, vagy egy apró ajándékkal. Többet adni, mint amit elvárnak tőlünk. Ez mozgat minket, és minden nap szeretettel tesszük.

A lehető legnagyobb értéket kívánjuk adni az embereknek: A törődést, odafigyelést, élményt, boldogságot!

De kik is azok, akik segíteni tudnak neked mindebben, és akik szívvel-lélekkel dolgoznak azon, hogy számodra a legjobb élményt nyújtsák a vásárlás során?

Dóra

"Csörgőné Navratil Dóra vagyok, a cég oszlopos tagjaként lassan már 7 éve erősítem a csapatot. Vicces videókban, termékismertetőkben, Facebook vagy Instagram oldalunkon találkozhatsz velem. Ebből adódóan a cég marketing feladatait látom el, hetente készülök számodra lehengerlő hírlevelekkel. A webáruházban megtalálható termékek megjelenése is nekem köszönhető. Ezzel segítve neked abban, hogy minél részletesebb leírást kapj egy-egy új termékkel kapcsolatban. Mellettem nem unalmas az élet, mindig valamin agyalok, szeretek kreatívkodni, vidám és vicces vagyok."

Dórában mi azt szeretjük, hogy állandóan vidám, és ez átragad mindenkire, aki körülötte van. Mindig segítőkész és rendkívül sokoldalú. Rengeteg szeretet és jóindulat van benne. Nagyon kreatív, jó a kézügyessége. Imádjuk a nevetését, a türelmét és az életigenlését. Nagyon belevaló, minden buliban benne van, ő az, aki először öltözik be, amikor megérkezik egy jelmez szállítmány, és mindig elkápráztat minket egy-egy szezonkor a kreatív ajándékaival, amit mindig saját kezűleg készít!

Kata

"Szenészi Katalin vagyok, és az üzletben találkozhatsz velem. Szívesen segítek neked a születésnapi lufik kiválasztásában, és az ünnepi dekoráció elkészítéséhez is adok tanácsot. Ha épp nagyon rohansz, és gyorsan szeretnél kész lufit vásárolni, akkor ajánlom neked a BALLOON GIFT - jeinket, melyek már előre elkészítve várják új gazdájukat a boltban, és extra tartósak. Nagy öröm számomra, hogy ezeket én készíthetem el. Ha a termékekkel kapcsolatban van bármi kérdésed, fordulj hozzám bizalommal, szívesen válaszolok neked. A lufik szeretetéből nem lehet kinőni, bármilyen alkalomra tudok neked odaillő léggömböt ajánlani. Magamról annyit, hogy 20 éves kereskedelmi gyakorlattal rendelkezem. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Hobbim a futás, és vegetáriánus vagyok."

Mi Katában azt szeretjük, hogy hihetetlen önuralommal rendelkezik, és a tapasztalata az emberekkel kiemelkedő, ami igen hasznos a kereskedelemben. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, rengeteg szeretet és jóindulat van benne. Mindig tettre kész, lelkes, irányító típus, abszolút vevőközpontú, jó a problémamegoldó készsége, higgadt. Tele van energiával, mindig mosolyog, és mindenkihez van egy kedves, dicsérő szava. A világnak több Katára volna szüksége (nemcsak) a kereskedelemben! :)

Reni

"Eckl Renáta vagyok, és az én kezem alól kerül ki a csomag, amelyet megrendelsz. Gondosan összekészítem, becsomagolom, kiszámlázom és átadom a GLS futárnak, hogy minél előbb megérkezzen hozzád. Ha elakadsz a web-es rendelésben, segítek (telefonon, de akár email-en keresztül is), hogy be tudd fejezni a rendelésed leadását. Két kamasz lányom  és három fogadott gyerkőc mellett a magánéletben sem unatkozom. Természetesen a kikapcsolódásra is jut idő, ilyenkor szívesen elmegyek egy kézilabda- vagy egy futsal meccsre."

Reniben azt szeretjük, hogy egy rendkívül erős, örök újrakezdő. Nagyon alapos, szereti a rendet, és végtelenül türelmes. Vidám természetű, kedves, segítőkész. Egy igazi csapatjátékos, figyelmes, és csupaszív személyiség. Talán a sportoló múltjának is köszönhető ez a sok jó tulajdonsága. Tőle bármit kérhetsz, azonnal segít, és a megoldások embere

Andi

És végül én is bemutatkozom, aki megálmodta ezt az üzletet, és 2011-ben meg is valósította. Már akkor láttam a lelki szemeim előtt a lelkes csapatomat és a boldog vásárlóinkat. Minden nap ezzel keltem és ezzel feküdtem, és mára már nem csak álom, hanem valósággá is vált :)

Németh Andrea vagyok, egy gyönyörű kisfiú boldog anyukája, és egy igazi támogató, csodálatos apuka társa. A család mellett a második "szerelem" az életemben az üzlet. Egy olyan "munka", ami egyben hobbi is számomra. Szeretek újítani, hogy minél jobb minőségben és színvonalon tudjunk kiszolgálni téged. Mindig dolgozunk valamin: új termékeken, vagy a szoftvereinket fejlesztjük, vagy éppen a törzsvásárlói rendszert finomítjuk. Örök mozgásban vagyunk. Úgy, ahogy a világ is, vele együtt mi is változunk, tanulunk, fejlődünk. Egy Darwin idézet fogalmazza meg legjobban azt, amiben hiszünk:

„Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra”

Mindezt azért tesszük, hogy valami olyat nyújtsunk, ami emlékezetes marad, amivel mosolyt csalunk az arcokra, amivel szebbé tesszük a világot. Minden nap valami olyat, amiért érdemes felkelni és tenni, amit szeretünk.

Azokért a pozitív visszajelzésekért is megéri minden nap azt a kis pluszt beletenni, amit tőletek kapunk nap, mint nap. Összeválogattunk néhányat ezekből:

"Színvonalas, kedves, segítőkész kreatív kiszolgálás. Minőségi termékek, minden elképzelés megvalósítása" Lengyel Eszter

"A legcukibb és legügyesebb csajok dolgoznak itt!!! Csak így tovább! Szuper a bolt!" :) Kovácsné Kovács Erzsébet Dorottya

"Nagyon köszönjük, hogy hozzájárultatok a születendő unoka nemét kiderítő partyhoz, amikor maguk a szülők is az általatok készített lufi kipukkasztásakor és a bombából kilövellő konfettikből tudták meg a hírt. Nagyon figyelmesek vagytok az emlékeztető e-maillel is, Nálatok tényleg mindig minden alkalommal találunk az alkalomhoz illő kiegészítőket! Kellemes ünnepeket kívánunk ezúton is" :) Vince Gabriella

"Kedves, segítőkész kiszolgálás..Óriási választék. A tacsi kutya lufi nagy sikert aratott a lányomnál. Imádnivaló" Bernadett Viola

"Segítőkészek és kedvesek az üzletben! Baba neme bulira kellett nekünk lufi és nagy sikert aratott! Csak ajánlani tudom őket" Bíró Mariann

"Pontos, minőségi munka és kiszolgálás. Kedves eladók, elvárásainknak mindenben megfelelő termékek." Makai Mónika

"Maximális rugalmasság, segítség nyújtás, pontos határidő!!!!! Bátran vásárold meg a parti kellékeid! Biztos vagyok benne, ugyanezt a színvonalas kiszolgálást kapod Te is!!! Köszönöm" Kóródi-Flach Beáta Viola

"Profi,segítőkész kiszolgàlás. Minden van,ami egy partyhoz kell...sőt meg több is annál." Fábián Róbert

"Még mindig ugyanaz a véleményem,mint 6 hónappal ezelőtt. Nagyon szuper bolt,minden van ami szükséges a partyhoz." Fábián Róbert

"Én nem mint vásárló szeretném leírni a véleményemet, hanem mint “szakmabeli”. Veszprém megye és környéke talán nem is tudja, hogy Németh Andival és csapatával milyen kincs birtokába vannak. Talán azt sem tudják, hogy Andi mögött milyen hihetetlen tudás és szakértelem van, amit mi sem bizonyít jobban, mint a világversenyeken elért eredmények, vagy éppen az, hogy a magyar dekoratőrök 80%-a neki köszönheti tudását (többek között én is). Hihetetlen szakértelem, profizmus és maximalizmus jellemzi minden alkotását, amit nem csak magával szembe követel meg, de a környezetében dolgozóktól is. Nem áll meg, folyamatosan képzi magát és kollégáit. Büszke vagyok, hogy (10éve) Anditól a világ egyik legjobb oktatójától tanulhattam a szakmát és kicsit irigy a környezetében dolgozókra, hogy naponta van alkalmuk újat és újat tanulni. Schreiter Nándor

Kívánunk sok felejthetetlen ünneplést, emlékezetes pillanatokkal, nevetéssel, örömmel fűszerezve!

A Partydecor Kft. teljes csapata: Dóra, Kata, Reni, Andi

Keress minket bizalommal, szívesen segítünk!

Központi e-mail címünk: info@partydecor.hu

Telefonszámunk: +36 20 294 0778; +36 88 326 594