• Új
DIY unikornis muffin papír 8 db
  • DIY unikornis muffin papír 8 db

DIY unikornis mintás muffin papír szett, 8 db

DIY unikornis muffin díszítő szett segítségével a születésnapi parti finom süteményeit fel tudod ízlésesen díszíteni. Az unikornis tematikájú szülinapi parti falatai közt ha megtalálható a muffin akkor szerezd be hozzá ezeket az unikornisos muffin papírokat, hogy igazán alkalomhoz illő legyen a sütik "öltözéke". A csomag 8 db különböző színvilágú, formájú unikornis muffin papírt tartalmaz, 2 db sárga, 2 db rózsaszín, 2 db fehér és 2 db kék színvilágút. Te magad öltöztetheted fel kedvedre a parti muffinokat a DIY unikornis mintás muffin szett segítségével. Csak össze kell illeszteni a kartonpapírt kör formára, a papíron lévő jelölések segítenek benne. Az unikornis farok formájú díszítést pedig a megjelölt helyre helyezd fel. Hidd el, hogy varázslatos öltözéke lesz a mennyei muffinoknak az unikornisos kartonos díszekkel.

pa512515
1 390 Ft

Egységár: 174 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: kartonpapír.

Mérete: 10-11 cm magas, szélessége 11,5-12,5 cm között.

A csomag 8 db DIY muffin papírt tartalmaz!

Az unikornisos muffin papírok segítségével igazán alkalomhoz illő öltözetet kaphatnak a finom muffinok egy születésnapi partin. A csomagban 2 db sárga, 2 db rózsaszín, 2 db fehér és 2 db kék színvilágú egyszarvú muffin papírt találsz. 

Ez még talán érdekelhet