Unikornis parti asztaldekoráció virágos unicorn baby
  • Unikornis parti asztaldekoráció virágos unicorn baby

Virágos unikornis asztaldekoráció - Unicorn Baby

Gyermeked unikornis függő, rajongásig imádja őket? A közelgő születésnapján lepd meg őt egy unikornis témájú szülinapi partival. Az egyszarvú szülinap ünnepi asztaláról nélkülözhetetlen ez a virágos unikornis asztaldekoráció. A szülinapi asztal fő dísze lesz ez a gyönyörű színekben pompázó unikornisos dísz. Különlegessége a méhsejtpapír megoldása és, hogy szivárvány színekben ragyog. A teljes hatás kedvéért válaszd mellé a további unikornis party kellékeket mint az unikornis pohár, unikornis tányér és unikornis szalvéta. Ne hagyd ki az unikornis mintás héliumos lufikat sem, amik feldobják a party hangulatát. Így lesz teljesen varázslatos és unikornis hatású a szülinapi parti!

PC344425
4 390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 19 cm átmérőjű x 30 cm magas.

Anyaga: papír.

A csomag 1 darab asztaldekorációt tartalmaz.

A csomag tartalma: 1 db unikornis méhsejt dekoráció, 1 pár szempilla, 2 darab arcpír és sörénydísz. Hátoldalukon öntapadós matricát találsz. Így könnyedén rá tudod ragasztani az unikornisos asztaldíszre. A csomagolás belsejében ábra is segít az összerakásban.

A legtöbb kislány rajong az unikornisokért, sokan közülük álmodoznak egy unikornis témájú szülinapról. Ha unikornis témájú szülinapi partit szervezel használd asztaldekorációként ezt a pasztell színekben pompázó unikornis díszt. A méhsejtpapíros dekorációt könnyedén elkészítheted. Nyisd szét az unikornist és a rajta található kétoldali ragasztó segítségével zárd össze. A hozzátartozó díszeket, a szempillákat, arcpírt és sörényt ragaszd a megfelelő helyre. Ha te is szeretnél örömet szerezni egy unikornis rajongónak akkor válaszd az unikornis party kellékeket!