Színes pasztell csíkos papír asztalterítő
  • Színes pasztell csíkos papír asztalterítő

Színes pasztell csíkos papír asztalterítő

Gyermekedet szeretnéd meglepni egy varázslatos, nyári hangulatú szülinapi partival? A nyári szülinapi partik trendi színei a fagyiszínek. Mindig divatosak a pasztell sárga, kék, rózsaszín és zöld színek. A parti asztaldekorációjának egyik kihagyhatatlan kelléke ez a pasztell színekben pompázó asztalterítő. Az asztal letakarásakor egy emlék jelenik meg az emberben, a cirkusz világába repít el ez a csíkos asztalterítő. A hosszanti csíkos mintája felidézi a cirkuszi sátor látványát. Ezeket a váltakozó pasztell színeket hívhatjuk cukorka színeknek is. Édesek és szeretnivalóak, látványuk vidám hangulatot teremtenek bármilyen témájú partin. Egy unikornis témájú szülinapi partin is megállja a helyét ez a papír parti asztalterítő. Színvilága kapcsolódik az unikornis szivárvány színű sörényéhez. Készíts egy „csodálatos” büféasztalt amire a finom italok-falatok kerülnek. Fokozd a pasztell színkavalkádot és szerezz be további pasztell színű terítéket, dekorációt és a héliumos lufikról se feledkezzél meg!

PC346322
3 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Babakék - arany party tányér 6 db-os, 18 cm-es

Ár 1 190 Ft

Babakék - arany party pohár 6 db-os 220 ml-es

Ár 850 Ft

Babarózsaszín - arany party tányér 6 db-os, 18 cm-es

Ár 1 190 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 137 cm x 259 cm.

Anyaga: papír, vastagabb szövésű.

A csomag 1 darab asztalterítőt tartalmaz.

Mi a teendő ha egy trendi, divatos szülinapi partit szervezel? Nagyon fontosak a szülinapi buli előkészületei. Mindenképpen gondoskodj a parti asztalának dekorációjáról. Segítségedre lesz ez a csíkos, pasztell színekben pompázó papír asztalterítő. Terítsd le az ünnepi asztalra, hosszú méretének köszönhetően egy 6-8 személyes asztalt bőven beborít. Az anyaga papír de a több rétegnek köszönhetően többször használhatod. A papír terítőt egészítsd ki fagyiszínekben ragyogó parti pohárral, tányérral és szalvétával. Már csak a finom italok-ételek és természetesen a vendégek hiányoznak a vidám hangulatú szülinapi partiról!

Ez még talán érdekelhet