Színes parti zászlófüzér
  • Színes parti zászlófüzér

Színes parti zászlófüzér 1,15 méter

Díszítsd fel a parti helyszínét ezzel a színes parti zászlófüzérrel ami a szivárvány színeiben pompázik. Bárhova helyezheted az otthonodban vagy akár a teraszt is feldobhatod vele. Könnyen és gyorsan látványos parti dekorációd lesz a füzérrel. Bármilyen témájú partin használhatod dekorációként születésnapon, névnapon, ballagáskor, évforduló ünneplésekor vagy egy hétvégi, baráti összejövetelen. Vidám hangulatot teremt ez a színes, kicsi zászlós füzér a dekorációban. A parti dekorációját tedd még vidámabbá további színes dekorációval, lampionnal, spirális dísszel és a színes héliumos lufikról sem szabad elfeledkezned. A színes zászlók a füzéren helyezkednek el. Felhelyezése egyszerű hiszen a füzér két végét kell rögzítened egy-egy fix ponthoz. A parti végén pedig csak vissza kell tenned a csomagolásába így a következő parti dekorációjához is fel tudod használni ezt a színes zászlófüzért.

oFLG3
1 190 Ft

Egységár: 1 035 Ft / méter

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 1,15 m x 18 cm.

Anyaga: papír.

Használd fel bármilyen témájú parti dekorációjához ezt a színű zászlófüzért! Legyen szó névnapról, születésnapról, ballagásról vagy egy baráti összejövetelről a dekorációból nem hiányozhat a zászlófüzér!