Szilveszteri vicces fotókhoz fotós pálca 20 db
  • Szilveszteri vicces fotókhoz fotós pálca 20 db

Szilveszteri fotózáshoz arany-fekete színű kellékek pálcán, 20 db

Egy szilveszteri buli nélkülözhetetlen kiegészítői lesznek ezek az arany-fekete fotós pálcikák. Ezek a kiegészítők segítségedre lesznek a vicces fotók elkészítésében. Rakj a szemedhez egy party szemüveget, szádhoz pedig egy bajuszos pálcikás kelléket tartsál a kezedben és egy selfie-t készíts magadról. Az év utolsó éjszakájának parti hangulata a tetőfokára fog hágni a fotós pálcikák segítségével. Oszd meg barátaiddal, válogassatok a 20 darabos fotós készletből. A szilveszteri buli résztvevőivel lőjjetek pár képet, örökítsétek meg az év utolsó partijának vidám pillanatait. A megterített asztal dekorációjának szerves része is lehet és mindenki kedvére válogathat a fotós kiegészítők közül. Ezekkel az arany-fekete parti kiegészítőkkel garantáltan emlékezetes parti fényképek fognak elkészülni. :)

w08155
2 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

 
Mérete: különböző méretűek. A hurkapálcikák 20 cm hosszúak, rajtuk a 8 cm- 15 cm közötti figurákkal.

Anyaga: papír és fa.

A csomagban 20 darab fotós pálca található!

Készíts vicces fotókat a szilveszter esti buliban ezekkel az arany-fekete színű parti fotós kiegészítők segítségével. :)