Ezüst trombiták 4 db
  • Ezüst trombiták 4 db

Ezüst glitteres szilveszteri trombita szett, 4 db

Legyen születésnap vagy éppen szilveszter, a gyerekek imádják fújkálni az trombitát. De nemcsak ők, hanem a felnőttek is, különösen szilveszterkor. Ez az ezüst glitteres party trombita elengedhetetlen kelléke a szilveszteri bulinak. A csomagban 4 darab ezüst trombitát találsz. Szerezz be belőle annyi csomaggal, hogy mindenkinek jusson belőle legalább egy, amit fújhat szilveszter éjjelén. Lepd meg ezzel a szilveszteri party kellékkel a vendégeket, adj minden érkező kezébe egy ilyen szilveszteri trombitát. Egyszerű, de nagyszerű hangulatfokozó eszköz akár szilveszterkor, akár születésnapon vagy farsangkor.

f65753
1 890 Ft

Egységár: 472 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 19 cm, a műanyag síp 6 cm.

Anyaga: műanyag és papír.

A csomag 4 darab trombitát tartalmaz!

Legyen szilveszter, születésnap vagy éppen farsang, ez az ezüst trombita nem maradhat ki a party kellékek sorából. Letisztult, ezüst színvilágának köszönhetően akár egy elegánsabb partin is megjelenhet. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakoznak majd vele, csak arra ügyelj, hogy mindenkinek jusson belőle. Szerezd be ezt a szilveszteri parti kelléket a többi szilveszteri kiegészítővel együtt.