Szilveszteri trombita csomag - 3 db-os
  • Szilveszteri trombita csomag - 3 db-os

Szilveszteri trombita csomag - 3 db-os

Fokozd a szilveszteri hangulatot és oszd szét a szilveszteri partin ezeket az arany, fehér és fekete színű papír szilveszteri trombitákat. Köszöntsétek együtt hangos trombitaszóval az újévet! Mert a szilveszter egyik elengedhetetlen kelléke a szilveszteri trombita. Nem véletlen, hogy úton-útfélen ebbe botlasz a szilvesztert megelőző napokban, az utcai árusoknál, az üzletekben. Kicsik és nagyok egyaránt fújják, és ha beköszönt az éjfél, akkor ettől lesz hangos a város és az utca. Ez egy olyan szilveszteri party kellék, ami nélkül elképzelhetetlen az év utolsó ünnepe. Mindegy hogy otthon ér az éjfél vagy épp az utcán, fújd meg jó hangosan a szilveszteri dudádat és így köszöntsd az új esztendőt!

a9902281
1 590 Ft

Egységár: 530 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 19 cm.

Anyaga: papír.

A csomagban 3 db trombita található!

Szerezz be annyi csomaggal ebből a szilveszteri party trombitából, hogy mindenkinek jusson a szilveszteri bulin. Így éjfélkor mindenki hangos trombitálással köszöntheti az új évet. Mert a szilveszter elképzelhetetlen szilveszteri trombita nélkül. Ebből a csomagból pedig mindenki kiválaszthatja a kedvenc színét. Fújd otthon, az erkélyen vagy az utcán, és üdvözöld vele az új esztendőt.