• Új
Holografikus ezüst színű csákó 6 db
  • Holografikus ezüst színű csákó 6 db

Holografikus ezüst színű party csákó, 6 db-os

Legyen egy elegáns születésnap vagy éppen szilveszter, felnőttek és gyerekek egyaránt szívesen viselik a különböző színvilágú party csákót. Különleges ezüst színvilágú, holografikus hatású ez a parti kalap ami elengedhetetlen kiegészítője a szilveszteri bulinak. A csomagban 6 darab, 16 cm-es ezüst csákót találsz. A csákót kényelmes viselni a rajta található vékony kalapguminak köszönhetően. Szerezz be belőle annyi csomaggal, hogy mindenki Szilveszter éjjelén vagy egy elegáns, ezüst színvilágú szülinapi partin viselhesse. Lepd meg ezzel a szilveszteri party kellékkel a vendégeket, rakd a megterített asztalra ezt a szilveszteri ezüst kalapot. Egyszerű, de nagyon látványos parti kellék szilveszterkor, akár születésnapon vagy farsangkor.

oCZAP6-018
1 790 Ft

Egységár: 298 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 16 cm.

Anyaga: papír.

A csomag 6 darab csákót tartalmaz!

Legyen szilveszter, születésnap vagy éppen farsang, ez a holografikus ezüst csákó nem maradhat ki a party kellékek sorából. Különleges holografikus ezüst színvilágának köszönhetően akár egy elegánsabb partin is megjelenhet. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt kényelmes viselet, csak arra ügyelj, hogy mindenkinek jusson belőle!