Szülinapi Gyertya 4-es Rose Gold Ombre Színű
  • Szülinapi Gyertya 4-es Rose Gold Ombre Színű

Szülinapi Gyertya 4-es Rose Gold Ombre Színű

Egy szülinap elképzelhetetlen születésnapi torta nélkül. És ha már torta, akkor nem hiányozhat róla a szülinapi gyertya sem. Lehet ez a tortagyertya akár egy számgyertya is, mint ez a különleges, rose gold színátmenetes ombre hatású szülinapi számgyertya. Bármilyen tortán igazán jól fog mutatni, legyen akár gyerek, akár felnőtt az ünnepelt. És az a jó ezekben az egyszámjegyű számos tortagyertyákban, hogy végtelen a kombinációjuk, így bármilyen korú is az ünnepelt, könnyedén megjeleníthetjük a tortáján az aktuális életkorát. Lepd meg az ünnepeltet születésnapja alkalmából tortával, rajta tortagyertyával, hogy legyen mit elfújnia, és közben kívánhasson is valamit. Ez a tortagyertya 4-es szám formájú.

q15854
650 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 4 cm széles, 7 cm magas.

Anyaga: paraffin.

A csomagban 1 db tortagyertya található.

A születésnapi torta elmaradhatatlan kelléke a tortagyertya. Ezek közül is a legkedveltebbek a számgyertyák, amellyel az ünnepelt korát jeleníthetjük meg a szülinapi tortáján. Válaszd ezt a különleges ombre hatású rose gold 4-es számgyertyát, amely csodásan fog mutatni a szülinapi tortán. De ha szeretnéd, a számgyertya mellé használhatsz akár más formagyertyákat is, hogy minél díszesebb legyen a torta. Tedd különlegessé az ünnepelt születésnapját, és díszítsd ezzel a gyertyával a tortáját!