Ezüst szám formájú csillagszóró - 8
  • Ezüst szám formájú csillagszóró - 8

Ezüst szám formájú csillagszóró - 8

A varázslatos csillagszóró, amit leginkább karácsonykor szoktunk meggyújtani. A csillagszóró, ami csodás ragyogásával elkápráztat kicsiket és nagyokat. De mostantól már a szülinapi tortát is díszítheted vele, hiszen megérkeztek a számos csillagszórók. Nincs más dolgod, csak kiválasztani a megfelelő számokat, mint például ezt a 8-as ezüst csillagszórót, és a születésnapi tortára helyezni, majd a kellő pillanatban meggyújtani, hogy megörvendeztesd vele a szülinapost. De nemcsak a tortára teheted, hanem a szokásos módon is használhatod, mint a többi, hagyományos csillagszórót is, akár a kezedben tartva, gyönyörködve a szikrázásában. Lepd meg vele az ünnepeltet a születésnapján, hogy igazán ragyogó napja legyen.

f62118
550 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: foszfor, drót vázon.

Mérete: a drót mérete 16 cm, a szám 6,5 cm hosszú és 3 cm széles.

A csomag tartalma: 1 db 8-as szám formájú ezüst csillagszóró.

Jó tanács, hogy kell néhány másodperc (6-8) amíg a gyújtóláng elkezd égni a csillagszórón.

Egy különleges tortadísz a szülinapi tortára, ez nem más, mint a 8-as számos csillagszóró. Ez az ezüst szám formájú csillagszóró igazi különlegesség, amivel a születésnapi tortát díszítheted. Bármilyen életkorban használható, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen 0-9-ig minden szám megtalálható a kollekcióban, így bármilyen számot kirakhatsz belőle. De nemcsak szülinapon, hanem akár házassági évfordulón is díszíthetsz vele.