Koala macis pálcás fólia lufi
  • Koala macis pálcás fólia lufi

Koala maci formájú pálcás fólia lufi

Gyermeked rajong az állatokért? A koala az egyik kedvenc? Ettől az aranyos, mosolygó kola macitől rögtön mosolyra húzódik mindenki szája. Ez az erszényes kis állatka fólia lufiként érkezik hozzád. Születésnapi partit szervezel gyermekednek, és arra gondoltál, hogy mi lenne ha a szülinapi parti tele lenne vidám, különleges állatokkal? Minden gyerek rajong valamilyen állatért. Különlegesek főleg a trópusokon vagy dzsungelben vadon élő állatok. A koala maci mellett az oroszlán, tigris, majom, elefánt, zsiráf vagy panda maci a kedvenc. Ha a Te gyerkőcöd is imádja a koala állatkát akkor lepd meg őt ezzel a koala macis lufival. Ez a koalás pálcás fólia lufi nem fog elszállni hiszen levegővel töltött és nem héliumos. Rendezz egy vidám hangulatú, állatos témájú születésnapi partit. Szerezz be a szülinapi partihoz a felfedező dzsungelállatos pohár, tányér, szalvéta, asztali futó party kellékeket. És természetesen ne hagyd ki az állatfejes, dekorációs füzért sem! Az ünnepi asztalon lévő vázába tűzd bele ezt a koala maci formájú pálcás lufit. Az állatos témájú születésnapi vagy névnapi partin a vendég gyerekek akár köszönőajándékként vihetik magukkal haza a pálcás lufit. Garantáltan örömet fogsz szerezni a gyerekeknek ezzel a koala pálcás fólia lufival! 

le21845
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 23 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 29 cm.

A pálca anyaga: komposztálható papír.

A csésze mérete: 3,5 cm átmérőjű.

A csésze anyaga: komposztálható műanyag.

A lufit levegővel töltve, pálcára helyezve szállítjuk.

A lufi nagyon tartós, akár évekig is megmarad.

Koala rajongóknak kötelező beszerezni ezt a pálcás koala macis fólia lufit. Rendezz gyermekednek állatos szülinapi partit, ahol ez az édes koala maci szerepel a dekorációban. A koala formájú fólia lufit rakhatod egy vázába vagy üvegtálkába a megterített ünnepi asztalon. Garantáltan minden szem a mosolygós arcára fog szegeződni. Nemcsak dekorációnak, hanem ajándéknak is szuper a koalás lufi az ünnepeltnek. Akár a szülinapi zsúrra meghívott gyerekeket is meglepheted egy-egy koala állatkás pálcás lufi ajándékkal, köszönetül azért, hogy eljöttek a partira.

Ez a kis pálcás fólia lufi levegővel van feltöltve. A lufi felfújt állapotban érkezik meg hozzád, és egy lufitartó pálca is tartozik hozzá. A lufi szelepe véglegesen le van zárva/hegesztve, és ennek köszönhetően nehezebben szökik ki belőle a levegő. Ez a fajta lufi akár évekig is megtartja a szép formáját, tehát mondhatni az egyik legtartósabb lufi. Kérlek, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.