Autós és járműves latex lufi 28 cm-es 1 db
  • Autós és járműves latex lufi 28 cm-es 1 db

Autók és járművek mintás latex lufi vegyes színekben, 1 db

A TE kisfiad is rajong a különböző járművekért? Legyen az egy rendőrautó, tűzoltóautó, taxi, iskolabusz, repülőgép, hajó, bicikli? Kisfiadnak melyik a kedvence? Minden kisfiú rajong valamilyen autóért, járműért. Szinte az össze közlekedési jármű grafikája megtalálható ezen a gumi lufin, legyen az földi, vízi és légi jármű. A kisfiúk legnagyobb örömére kedvükre nézegethetik a különböző járműveket a gumi lufin. A színes, mintás lufik látványa mindenkit jó kedvre derít. Nélkülözhetetlen ajándék vagy dekoráció. Lepd meg őt autós és járműves latex lufival születésnap, névnap, vagy gyereknap alkalmából. Rendezz egy különleges, autós és járműves születésnapi partit kisfiadnak! A szülinapi buli dekorációjából ne hagyd ki a járműves lufit. A látványosabb hatásért szerezz be belőle párat és vidám hangulatú lesz a buli dekorációja a színes, autós és járműves lufiktól. A teljes hatás kedvéért egészítsd ki a parti dekorációját a hozzáillő színes autók és munkagépek témájú party kellékekkel. A parti dekorációjához szerezd be az autós parti poharat, tányért, szalvétát, színes autós, születésnapi dekorációs füzért is! Így lesz kisfiadnak emlékezetes autós, járműves szülinapi partija amit a party vendégei sokáig fognak emlegetni.

q29240
390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Lufi Fújó Pumpa (Kétirányú )

Ár 2 190 Ft

Lufi fújó gép

Ár 32 990 Ft

Eldobható héliumpalack 30 db latex lufihoz

Ár 24 990 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 28 cm.

Anyaga: latex.

A léggömb ára 1 darabra vonatkozik! 

A termék vegyesen érkezik, a képen látható színekben. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.

A lufikat feltöltheted levegővel vagy héliummal is. Levegős fújáshoz használj KÉZIPUMPÁT vagy FÚJÓGÉPET, héliumos fújáshoz szerezz be ELDOBHATÓ HÉLIUMPALACKOT!

Levegővel fújva hetekig megtartja a formáját a lufi. Héliummal töltve kb. 16-24 órán keresztül lebeg.
Ha levegővel fújod fel a lufit, akkor akár 
LUFI TARTÓ PÁLCÁRA is teheted!

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Levegővel fújva hónapokig megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Lepd meg kisfiadat jármű mintás lufival! Ajándékozd meg vele szülinapja, névnapja, gyereknap alkalmából vagy csak úgy örömszerzésből. A lufi, legyen szó levegős vagy héliumos fajtáról, nemtől és kortól függetlenül nagyon kedvelt ajándék és dekorációs kellék. Szinte minden szülinapon vagy rendezvényen megtalálható. Te miért hagynád ki az örömszerzést gyermekednek? Ezzel a jármű mintás gumi lufival garantáltan örömet fogsz okozni kisfiadnak. Egy kisfiú autós és járműves tematikájú szülinapi partijáról elengedhetetlen kiegészítő ez a színes, járműves latex lufi. Felfújhatod lufi fújó pumpával vagy héliummal és a szülinapi partin a kis vendégek hazavihetik köszönőajándékként. Így garantáltan örömmel fognak visszagondolni kisfiad autós, járműves szülinapi partijára.

Ez még talán érdekelhet