• Új
Deluxe mikulás szakáll és paróka szett
  • Deluxe mikulás szakáll és paróka szett

Fehér deluxe mikulás szakáll bajusszal és mikulás paróka szett

Idén te leszel a mikulás, és szeretnéd ha különleges lenne a kinézeted? Akkor ne érd be kevesebbel, és válaszd ezt a fehér deluxe mikulás szakáll és paróka szettet. Gyönyörű kidolgozású, extra szép, nagyon élethű ősz színű a szakáll és a paróka is. Különlegessége, hogy pont úgy néz ki, mint a valódi Mikulás szakálla és haja. Gondolj csak bele, jó pár éved rámenne, mire a saját szakállad ilyen hosszúra megnőne és nem is lenne ilyen szép őszes színű. Viselése egyszerű és könnyű. Először vedd fel a 30 cm hosszú fehér szakállat a rajta található dupla gumival könnyedén rögzítheted a fejedre. A mikulás kiegészítő szett tartalmaz egy szép fehér mikulás parókát is, ami jól passzol majd a szakálladhoz. A paróka frufrus megoldású, félhosszú, 40 cm-es. Így garantáltan el tudod változtatni a külsődet. Szerezd be hozzá a piros mikulás ruhát és sapkát és már indulhatsz is a gyerekekhez.

w46943
13 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: egy méret.

A frufrus paróka kb 40 cm hosszú.

A szakáll hossza kb 30 cm.

Anyaga: műszál.

A szett tartalma: Mikulás szakáll bajusszal, paróka.