Koponya maszk halloweenra mozgó szemekkel
  • Koponya maszk halloweenra mozgó szemekkel

Koponya maszk mozgó szemekkel halloweenra

Légy TE a legfélelmetesebb csontváz egy Halloween, farsangi vagy beöltözős partin! A csontváz jelmezhez elég beszerezned egy fehér vagy fekete öltözetet és ezt a különleges műanyag koponya maszkot. Halloween éjszakáján a csontváz jelmezeddel a frászt fogod hozni mindenkire aki csak rád pillant. Különlegessége, hogy a koponya maszkon lévő szemek mozognak, a rajta található rugóknak köszönhetően. Mindkét szem alatt, orrnál, szájnál kis rés található így látni fogsz és kapsz levegőt a maszk viselésekor. Viselése egyszerű a rajta található fekete gumis pánttal tudod a fejedhez rögzíteni és a homloknál lévő szivacs könnyíti a koponya maszk viselését.

pa134047
3 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: felnőtt, egy méretben. 18,5 cm széles x 26 cm magas.

Anyaga: műanyag.

A csomag 1 darab maszkot tartalmaz! 

Csontváz szeretnél lenni Halloweenkor, farsangkor vagy egy beöltözős bulin? Csontváz jelmezedet egészítsd ki egy különleges, mozgó szemű maszkkal. A csontváz jelmez nélkülözhetetlen kiegészítője a testszínű csontváz maszk segít elrejtőznöd egy Halloween, farsangi vagy beöltözős partin a kíváncsi szemek elől.