• Új
Karácsonyi hógömb mézi figurával
  • Karácsonyi hógömb mézi figurával

Karácsonyi hógömb mézi figurával, 2 féle (1 db)

A karácsonyi hógömb az egyik legvarázslatosabb kelléke az ünnepi időszaknak. Díszíthetjük vele az otthonunkat és ajándékba is adhatjuk. Ez az aranyos, mézeskalácsos hógömb 2 féle változatban kapható. Ha megrázod akkor irizáló glitteres csillámok szállnak a hógömb belsejében, varázslatos hatású. Választhatsz a kislány vagy kisfiú mézis hógömb közül, vagy együtt is ajándékozhatod. Egy kedves apróság, amit a mikuláscsomagba is rejthetsz vagy karácsonyi ajándékba is adhatod családtagjaidnak, barátaidnak és kollégáidnak. Sőt, ha például egy ismerősödnek vagy valaki másnak keresel egy karácsonyi ajándékot apró figyelmességként, akkor ez a karácsonyi hógömb mézi figurával jó választás.

Az ár 1 darab mézeskalácsos hógömbre vonatkozik!

j160046
1 590 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: kerámia és üveg.

Mérete: 3,2 cm x 6,5 cm.

Az ár 1 darab karácsonyi hógömbre vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.