• Új
Felhúzhható karácsonyi játékfigura
  • Felhúzhható karácsonyi játékfigura

Felhúzható karácsonyi játékfigura, 4 féle (1 db)

Lepd meg a gyerekeket mikuláskor vagy karácsonykor ezzel a vidám karácsonyi játékkal! Rejts bele a mikulástasakba vagy rakd a karácsonyi ajándék mellé. Garantáltan fiúk és a lányok is szívesen fognak vele játszani. Óriási buli kerekedik ha a gyerekek elkezdenek versenyezni a kis figurákkal. Tekerd meg a műanyag felhúzó kart és elkezd ugrálni a karácsonyi figura. Ez az ugráló karácsonyi játék figura nagyon cukin teszi meg a távolságot, nagyon fürgén. Vajon kinek gyorsabb a felhúzható figurája? Hóember, rénszarvas, pingvin vagy a Mikulás a leggyorsabb? Válaszd ki a kedvenc téli figurádat és indulhat is a verseny. 

Az ár 1 db játék figurára vonatkozik!

pm503003
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 7-8 cm magas.

Anyaga: műanyag és filc anyagú sapka.

A csomagolás 1 darab játékot tartalmaz!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban/színekben. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.