Harry Potter - Hermione varázspálca farsangra

A Harry Potter történeteknek és magunknak a Harry Potter szereplőknek, karaktereknek a népszerűsége töretlen, éppen ezért sokan választják farsangkor és egyéb beöltözős bulikon is valamelyik Harry Potter szereplőt, hogy őt személyesítsék meg a jelmezbálon. Hermione az egyik ilyen fő karaktere a történetnek, sokak kedvence, így ha te vagy akár gyermeked az ő bőrébe szeretnél bújni, akkor a Hermione jelmezed mellé szerezd be Hermione varázspálcáját is. Mert mint tudjuk, nem mindegy, hogy egy varázslótanonc milyen pálcával gyakorol, mindenkinek megvan a számára megfelelő eszköz ehhez a tevékenységhez, éppúgy, ahogy Hermione számára is, mégpedig ez a Hermione varázspálca, aminek mindig kéznél kell lennie, szükség esetére.

ru38131
9 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: műanyag.

Fa mintázatú Hermione varázspálca.

Mérete: 35 cm hosszú, 1 cm széles.

Legyél te a farsangi mulatság legvarázslatosabb résztvevője. Ha kedveled a Harry Potter történeteket és magukat a szereplőket is, akkor akár beöltözhetsz idén farsangkor te is az egyik karakternek. Legyél mondjuk Hermione Granger, az okos és intelligens varázslótanonc. És ha a Hermione jelmezed és az egyéb kiegészítőid már megvannak, akkor mindenképp szerezd be hozzá Hermione varázspálcáját is, mert csak ezzel együtt lehet teljes a szetted.