Jégvarázs - Frozen buborék lufi 56 cm
  • Jégvarázs - Frozen buborék lufi 56 cm

Jégvarázs - Frozen héliumos buborék lufi, 56 cm

Szervezz egy Frozen rajongónak Jégvarázs témájú szülinapi partit! A Frozen mese nagy sikernek örvend gyermekek és felnőttek körében. A mese Anna és Elza, a két testvér történetéről, kalandjairól szól. Frozen rajongónak névnapjára, szülinapjára vagy csak úgy örömszerzésből ajándékozz jégvarázsos héliumos lufit. Egy különleges anyagú és grafikájú buborék lufi el fogja őt varázsolni. A Frozen mese szereplői elevenednek meg a léggömbön. A lufin Anna és Elza mellett megjelenik Olaf, a hóember és Kristoff és Sven is. Minden kislány ilyen Frozenes lufit szeretne, főleg ha látta már a mesét. A Frozen őrület szinte folyamatos a kislányok körében. Szerezzél örömet és rendezz egy Frozen partyt ahol a jégvarázsos dekorációt kiegészíti a Jégvarázs parti pohár, tányér, szalvéta, asztalterítő és zászlófüzér. Ezekkel a jégvarázsos party kellékekkel emlékezetes szülinapi parti lesz gyermekednek!

Ez a termék 500 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q23281
6 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 56 cm.

Anyaga: celofán.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Frozen rajongók figyelem! Ki szeretne szülinapjára, névnapjára, gyereknapra vagy csak úgy egy gyönyörű, buborék formájú jégvarázsos héliumos lufit kapni? Az átlátszó buborék lufin Anna, Elza, Olaf, Kristoff és Sven mosolyog rád. Neked melyik a kedvenc mesehősöd a Frozen meséből? A jégvarázsos héliumos lufi nagyon tartós, akár egy hónapon keresztül a szobád dísze lehet a celofán anyagának köszönhetően. Állandó szobahőmérsékletet igényel és azt, hogy szúrós tárgy ne érje. A Jégvarázs mintájú lufi legfontosabb kiegészítője a nehezék vagyis lufisúly. Ami megakadájozza, hogy elszálljon a héliumos léggömb. Egy Frozen tematikájú szülinapi parti dekorációjából nem hiányozhat ez a frozen héliumos lufi. Még nagyobb hatást érsz el ha kiegészízted Frozen party kellékekkel mint a Jégvarázs pohár, tányér, szalvéta, asztalterítő és szívószál. Ezekkel a Jégvarázsos party kiegészítőkkel varázslatos születésnapi partyd lesz!

Ez a buborék hatású lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.