Húsvéti tojás dekoráció méhsejt papírból zöld színű
  • Húsvéti tojás dekoráció méhsejt papírból zöld színű

Húsvéti tojás dekoráció méhsejt papírból, 12 cm - zöld

Ha igazán mutatós húsvéti dekorációt keresel, akkor tetszeni fog ez a méhsejt papírból készült, zöld színű, tojás formájú húsvéti dekoráció, amit bárhova fellógathatsz vagy akár vázába helyezett faágakat, barka ágakat is díszíthetsz vele. Miután kézhez veszed a csomagot, csak annyi lesz a dolgod, hogy egy egyszerű mozdulattal széthajtod a dekorációt, és a tojás belsejében található 2 db mágneses patent segítségével összeilleszted. Ez a húsvéti tojás dekoráció akár többször is felhasználható, mivel jó minőségű papírból készült. A csomagban egy darab zöld színű, tojás formájú dekorációt találsz, de ha látványosabb eredményt szeretnél elérni, akkor érdemes akár többet is beszerezned belőle.

Az ár 1 db zöld színű tojás formájú dekorációra vonatkozik!

oZDP3-12-102
2 390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 12 cm.

Anyaga: papír.

A csomag 1 db tojás formájú dekorációt tartalmaz!

A tojás formájú dekorációt könnyedén elkészítheted. A méhsejtpapírt szét kell hajtanod és a tojás belsejében lévő 2 db mágnesen patent segítségével összeillesztened. A húsvéti tojáson található arany színű szalag (9 cm) segítségével akaszd fel a kiszemelt helyre.

A tojás anyaga masszív papírból készült. Összehajtás után sokszor fel lehet használni, hiszen az anyaga strapabíró.