Pókháló mintás koponya díszes kesztyű
  • Pókháló mintás koponya díszes kesztyű

Fekete pókháló mintás halloween necc kesztyű strasszos koponya dísszel

Dobd fel a halloween jelmezedet ezzel a fekete pókháló mintás halloween kesztyűvel. Lehetsz boszorkány, ördög, démon, vámpír vagy bármi más karakter a halloween bulin, szinte minden halloweenes jelmezhez passzolni fog ez a pókháló mintás halloween kesztyű.

Vagy halloween buliba készülsz, de nem szeretnél jelmezbe bújni? Viszont szeretnél egy olyan kiegészítőt, ami illik az eseményhez, hogy valami halloweenes mégiscsak legyen rajtad? Akkor húzd fel ezt a pókháló mintás kesztyűt, és máris lesz rajtad valami alkalomhoz illő kellék.

Ez a fekete necc kesztyű egyben elegáns és nőies, valamint démoni, így a hölgyek számára tökéletes választás akár halloweenkor, akár farsangkor.

w9382S
4 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: felnőtt. Egy méretben, kb. 35 cm hosszú, a koponyás dísz 3 cm nagyságú.

Anyaga: műszál, szatén és fém.

A csomagban 1 pár kesztyű található.

Ha csak egy kiegészítőt keresel, amit halloweenkor felvehetsz a halloween buliba, akkor választhatod ezt a fekete pókháló mintás halloween kesztyűt is, ami biztosan passzolni fog, bármilyen szettet is veszel fel.

Ha pedig a halloween jelmezed mellé keresel egy-két mutatós kiegészítőt, akkor is nagy valószínűséggel jó választás lesz ez a kesztyű, hiszen a legtöbb halloweenes jelmezhez tökéletesen illik.

De nemcsak halloweenkor, hanem farsangkor is felveheted ezt a fekete pókháló mintás halloween kesztyűt.