• Új
Koponya vagy véres szemgolyó láncos halloween dekoráció
  • Koponya vagy véres szemgolyó láncos halloween dekoráció

Láncos halloween dekoráció koponya vagy véres szemgolyó díszítéssel (választható, 1 db)

2 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

pm977180

Félelmetes ez a láncos halloweeni dekoráció. A koponya vagy véres szemgolyós dísznek köszönhetően borzolja az idegeket egy halloween vagy horror partin. Te választod ki, hogy melyik változatot szeretnéd, legjobb ha mindegyiket beszerzed így még látványosabb lesz a halloween dekorációd. Akaszd a bejárati ajtóra, falfelületre vagy lógasd le az asztal közelébe vagy csak simán rakd rá a halloweeni parti asztalra.

Az ár 1 darab láncos koponya vagy véres szemgolyó dekorációra vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Mérete: A lánc hossza kb 110 cm hosszú, a rajta lévő koponya (5 cm) vagy szemgolyó (4 cm) méretű.

Anyaga: műanyag.

Az ár 1 darab láncos dekorációra vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.

Akaszd fel ezt a koponya vagy véres szemgolyó díszítésű láncot amivel rémületet válthatsz ki egy Halloween vagy horror partin. Halloween parti dekorációjából nem hiányozhat ez a láncos, koponyás vagy szemgolyós dísz amit ajtóra, álmennyezetre, ablakpárkányra tehetsz de a halloweeni asztaldekorációd is látványos lesz vele. 

Ez még talán érdekelhet