Múmia mintás lampion Halloweenre
  • Múmia mintás lampion Halloweenre

Múmia mintás halloween lampion

Ez a vidám, mosolygós, múmia mintás halloween lampion kedves dísze lesz az otthonodnak ősszel és halloween tájékán. Vagy díszítsd ezzel a halloween party helyszínétKülönösen jó választás, ha gyerekeknek szervezel halloween bulit, hiszen ez a múmiás lampion a bájos mosolyával igazán jól passzol egy ilyen eseményhez. Ez egy olyan halloween dekoráció, amitől senki nem fog megrémülni, mégis tökéletesen tükrözi a halloween hangulatát. Tehát ha halloweenra dekorációt keresel, ez a múmia mintás lampion semmiképp se maradjon ki a választásodból. Hihetetlenül egyszerű vele díszíteni a teret, csak vedd ki a csomagolásból, húzd szét a lampiont és akaszd a számodra megfelelő helyre. És jövőre csak újra elő kell venned és újra dekorálhatsz vele a következő halloween alkalmával is.

f50506
1 290 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 20 cm magas, 16 cm az átmérője. 

Anyaga: papír.

A csomagban 1 db lampion található.

A zárt aljú lampion tetején lévő vékony drót segítségével tudod a halloween dekorációt rögzíteni.

És hogy mi mindenre jó választás ez a cuki mosolygós, múmia mintás halloween lampion? Ősszel szeretjük az évszaknak megfelelő díszbe öltöztetni a lakásthalloweenkor meg különösen előkerülnek az alkalomhoz illő díszek, mint amilyen ez a múmiás dekoráció is, amivel az otthonodat vagy a halloween party helyszínét tudod díszíteni. Szerezz be belőle akár többet is, hogy minél látványosabb legyen a halloween dekoráció. És ha vigyázol rá, akkor jövőre újra előveheted és ismét dekorálhatsz vele.

Ez még talán érdekelhet