7-es szám formájú héliumos lufi szivárvány színű 86 cm
  • 7-es szám formájú héliumos lufi szivárvány színű 86 cm

Szivárvány színű szám formájú héliumos fólia lufi (86 cm) - 7

Születésnapra vagy évfordulóra válaszd ezt a hatalmas, szám formájú lufit. Ez a különleges, szivárvány színű 7-es számos héliumos fólia lufi csak egy a sok közül, mert 0-9-ig minden szám megtalálható a kínálatban. Így nemcsak kerek születésnapra vagy évfordulóra tudsz ezzel a szivárvány színű számos lufival kedveskedni, hiszen bármilyen számkombináció kirakható belőle, legyen az akár több számjegyű is. Hatalmas méretének köszönhetően - több, mint 80 cm magas - igazán látványos dekoráció vagy ajándék, amivel az ünnepi helyszínt díszítheted vagy az ünnepeltet lepheted meg vele. Jó ha tudod, hogy ha megrendeled, héliummal fújva kapod meg ezt a szivárvány színű 7-es számos lufit, és már a héliumot is tartalmazza a feltüntetett ár. Lepd meg a szülinapost ezzel a hatalmas, szám formájú lufival.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

pg40177
6 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 86 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a hatalmas szivárvány színű 7-es szám formájú héliumos fólia lufi tökéletes arra, hogy a kívánt számot kirakd belőle, legyen az az ünnepelt életkora vagy akár egy évforduló. Mert egy ilyen fontos eseményt méltó módon kell megünnepelni, és akár ajándékba adod ezt a nagy számos fólia lufit, akár dekorálni fogsz vele, mindenképpen sikert fogsz aratni. Ha pedig léggömbsúlyt is választasz hozzá, akkor nemcsak hogy biztonságban tudhatod a héliumos lufidat, de még esztétikusabb és mutatósabb lesz a végeredmény.