Női sikoly ruha Halloweenra S
  • Női sikoly ruha Halloweenra S

Női sikoly jelmez halloweenra - S

farsang és a halloween az a két ünnep, vagy inkább alkalom az évben, amikor úgy igazán elengedhetjük a fantáziánkat és jelmezbe bújhatunk, ilyenkor akárkik lehetünk. Ez a női sikoly halloween jelmez ugyan a farsangi beöltözős bulira is tökéletes választás, de jellemzően inkább halloween partira szokták választani ezt a borzongató jelmezt. Ha ebben jelensz meg a halloween bulin, senki nem mer majd kekeckedni veled, abban biztos lehetsz. És még a halloweeni jelmezverseny győztes címre is esélyes lehetsz, mert ennél halloweenesebb jelmezt nehezen tudnánk elképzelni. A csomagban 1 db kapucnis, tüll díszítésű, S-es méretű rövid ruhából álló jelmezt találsz a képen látható sikoly mintával, de ha szeretnéd tovább fokozni a látványt, akkor szerezz be mellé akár egy sikoly maszkot vagy némi halloweeni sminket is a félelmetesebb végeredmény érdekében.

w02881
9 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Fekete necc harisnya

Ár 1 990 Ft

Színes arcfestő készlet tégelyes és zsírkréta arcfestékkel

Ár 2 990 Ft

Fekete rúzs halloweenra, farsangra

Ár 1 290 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: S

Anyaga: polyester.

A csomagban 1 db tüll díszítésű, kapucnis, női sikoly mini ruha található, S-es méretben.

A teljes hossza: 70 cm.

Mellbőség: 85-90 cm.

Derékbőség: 75-80 cm.

Csípőbőség: 85-90 cm.

Az ujjatlan ruhára rávarrt tüll anyag 65 cm hosszú.

A kapucni 40 cm hosszú.

De te bátran kiegészítheted további halloweeni kellékekkel ezt az önmagában is igazán mutatós és figyelemfelkeltő sikoly mintás női jelmezt. Szerezz be egy sikoly maszkot vagy egy kis halloweeni sminkkelléket a ruhához illő smink elkészítéséhez, esetleg egy véres hatású kést, és fokozd a hangulatot, kelts igazán feltűnő és ijesztő megjelenést a halloween bulin. Csak majd ne lepődj meg, ha kevesen mernek megszólítani a partin, mert annyira jól sikerül a rémisztő halloweeni szetted.

Ez még talán érdekelhet