• Új
Vicces karácsonyi szemüveg ajándék többféle mintával
  • Vicces karácsonyi szemüveg ajándék többféle mintával

Vicces karácsonyi szemüveg mikulás, rénszarvas vagy hóember mintával (1 db)

Egy igazán ötletes és humoros ajándék lehet karácsonyra vagy mikulásra ez a vicces szemüveg, ami 3 féle változatban is elérhető, mikulás, hóember és rénszarvas mintával.

Ha az édesség mellé valami más apróságot is szeretnél rejteni a mikuláscsomagba, akkor szerezz be egyet ebből a vicces karácsonyi és mikulásos szemüvegből. A fekete műanyag szemüvegen található hóember, mikulás vagy rénszarvas figura csillámos díszítésű. A karácsonyi ajándékcsomag részeként is választhatod ezt a meglepetést. Illetve jól jöhet még ez az ajándékötlet, ha egy ismerősödnek, például egy kollégádnak keresel valami apró meglepetéskarácsonyra.

Az ár 1 darab karácsonyi, vicces szemüvegre vonatkozik!

pm503086
1 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: egy méretben, 14 cm-es a szemüveg eleje, a rajta található dísz 9-12 cm közötti nagyságú.

Anyaga: műanyag és textil.

Az ár 1 darab karácsonyi szemüvegre vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.