Hóember sapka répa orral
  • Hóember sapka répa orral

Hóemberes sapka

Hóembernek szeretnél beöltözni a farsangi bulira? Mi sem egyszerűbb ennél ennek a hóemberes sapkának a használatával. Hiszen ez a hóemberes sapka jól ábrázolja és testesíti meg a hóember karaktert, aminek talán a legjellemzőbb vonása a sárgarépa orr. Ha ezt a hóember sapkát viseled, már csak egy fehér ruhára, pólóra, nadrágra lesz szükséged, és garantáltan mindenki fel fogja ismerni a hóembert benned. Akár ilyen egyszerűen is kreálhatsz magadnak egy farsangi jelmezt.

De nem kell ahhoz farsangnak lennie, hogy viselni tudd ezt a hóemberes sapkát. Csak úgy, a móka kedvéért is felveheted bármilyen vidám eseményre vagy akár a karácsonyi bulira is.

Az ár 1 darab hóemberes sapkára vonatkozik!

ct05474
6 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: egy méret, felnőtt méret.

Anyaga: polyester.

Az ár 1 darab hóemberes sapkára vonatkozik!

A sapka mérete: fejkörfogat 54-60 cm között, magassága 23 cm.

A sapka a tarkó részénél gumírozott, így tud nyúlni a sapka fejkörfogata.

A sapkán 12 cm nagyságú sárgarépa, 7 cm nagyságú "haj" található.

Egyszerű, de nagyszerű módja annak, hogy hóemberré válhass a farsangi beöltözős bulin, ha ezt a hóemberes sapkát viseled. Nem is kell ennél több, ha szeretnéd egyszerűen megoldani a jelmezedet, vagy tovább fokozhatod a hatást, ha beszerzel mellé egy hóember jelmezt. Csak rajtad áll, a végeredmény így is, úgy is tökéletes és látványos lesz. És a céges vagy családi karácsonyi bulin is felveheted, hogy mosolyt csalj vele az emberek arcára.