Halloween monsters party füzér
  • Halloween monsters party füzér

Halloween dekorációs füzér halloween monsters - halloween szörnyek figurákkal

Ez a dekorációs füzér halloween szörnyek figurákkal egy igazán különleges és egyedi darabja lehet otthonod halloween dekorációjának, vagy ugyanúgy egy éttermet, rendezvénytermet, szórakozóhelyet is díszíthetsz vele a halloween bulira. A több különböző halloween figurával díszített füzér könnyen felakasztható, és garantáltan elvarázsolja majd a vendégeket, látogatókat. A füzéren található figurák közül néhány: vámpír, koponya, szörnyecske, halloween tök, boszorkány, szellem, melyek mind jellegzetes motívumai a halloween ünnepnek, ezért is jó választás ez a füzér, ami ideális a halloween party hangulatának fokozására vagy akár csak az otthoni halloween hangulat megteremtéséhez. A halloween karaktereket ábrázoló dekoráció kiváló ötlet, ha szeretnéd izgalmassá tenni az otthonodat ezen a különleges ünnepen. Ez a halloween dísz egy barátságos és egy borzongató halloween dekorációba is éppúgy belepasszol.

pa129722
1 390 Ft

Egységár: 927 Ft / m

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: a dekoráció 1,5 méter hosszú.

A csomagban található fekete színű szalag 2,5 m hosszú, a dekorációs monsters mintás kartonok 12-13 cm nagyságúak.

Anyaga: papír.

A csomag 1 db halloween füzért tartalmaz 10 db monsters mintás karton dísszel.

A füzér elkészítése egyszerű, a fekete szalagra fűzd fel a 10 db szörnyecskék kartont. Már csak a füzér két végét kell rögzítened a kiszemelt helyre.

Ha szeretnél egy olyan dekorációt, amely garantáltan elvarázsolja a vendégeket a halloween partin, akkor a halloween monsters figurás dekorációs füzér a tökéletes választás számodra. Nemcsak hogy könnyű vele dekorálni, de a végeredmény is magáért beszél, hiszen igazán látványos halloween dekorációt kapunk általa. Valamint jól passzol bármilyen egyéb halloween dekorációs kellékhez is.