Ballagási talár alapos bagoly héliumos lufi
  • Ballagási talár alapos bagoly héliumos lufi

Bagoly formájú héliumos fólia ballagási lufi, 85 cm

A bagoly a tudás és bölcsesség szimbóluma. Ez a ballagási bagoly formájú héliumos lufi nagyszerű ajándék lehet annak aki elballag az iskolából. Ajándékozz ballagásra vagy diplomaosztóra, egy ilyen baglyos fólia lufit, a bölcsesség szimbólumát. A bagoly lufi nagy méretének köszönhetően nem csak ajándék hanem látványos ballagási dekoráció a ballagási ünnepségen. Emlékezetessé teheti az ünnepséget, ballagás ünneplését. A héliumos lufi nagy kedvenc a ballagásokon, így ne hagyd az ünnepeltet héliumos lufi nélkül! Ez a bagoly formájú héliumos léggömb nagyon kedvelt ballagási ajándékötlet. Aki rajong a baglyokért annak pedig kötelező beszerezni ezt héliumos talár kalapos ballagási bagoly formájú lufit!

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

pnk52309
4 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia.

Mérete: 85 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is ezt a minőséget fújjuk gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

A ballagó diák ajándékaként a héliumos lufi ugyanúgy népszerű mint a virágcsokor. Állandó szobahőmérsékleten tartva akár több hétig tartós marad, vagyis lebegni fog a végzős diák otthonában ez az óriási méretű bagoly formájú léggömb. A bagoly a tudás és bölcsesség szimbóluma. Így kihagyhatatlan figurája egy ballagásnak vagy diplomaosztónak. Remek ballagási ajándék lányoknak és fiúknak egyaránt.