• Új
Vidám ballagási smile pálcás lufi
  • Vidám ballagási smile pálcás lufi

Ballagási smile pálcás fólia lufi

Szeretnéd meglepni a ballagó diákot vidám, trendi ballagási ajándékkal? Mindenki azt szeretné, hogy felejthetetlen és jó hangolatú legyen a ballagási ünnepség a ballagó diáknak. Egyre népszerűbb ballagási ajándék, ajándékötlet a ballagási lufi. Ajándékozhatsz héliumos vagy pálcás fólia lufit. Ez a levegővel töltött pálcás smile fej garantálja a vidámságot, mosolyt csal az ünnepelt arcára. Ajándékozhatod lányoknak és fiúknak egyaránt ballagásra vagy diplomaosztóra. Nem utolsó sorban nagyon tartós ajándék, akár éveken át nézheti az ünnepelt az otthonában. A ballagási ünnepségen asztaldekorációként is szolgálhat ha egy vázába betűzöd a pálcás, talár kalapos smile fólia lufit. A még látványosabb hatásért egy-egy ballagási, Gratulálunk vagy Ballagásodra szeretettel! feliratos latex lufival is kiegészítheted a dekorációt. A ballagási ünnepségen a vendégeknek meghozza a jókedvet ez a talár sapkás smile pálcás ballagási lufi.

ES09035
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A lufi mérete: 28 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 22 cm.

A pálca anyaga: műanyag.

A lufit levegővel felfújva, pálcára helyezve szállítjuk. A lufi nagyon tartós akár évekig is megmarad.

Smile, mosolygó fej formájú fólia lufi ami ötletes ballagási ajándék és egyben dekoráció is. Nem kell aggódnod, hogy elszáll a vidám ballagó smile lufi hiszen levegő van a belsejében. Szúrós tárgyakat elkerülve akár évekig is tartós marad. Így sokáig emlékezni fog az elballagó diák az iskolai évekre, a ballagás napjára. Divatos ajándékötlet a smile lufi ballagásra, diplomaosztóra. Így te se hagyd ki, hogy emlékezetes ajándékkal, ezzel a smile formájú fólia lufival megleped a ballagó diákot.