• Új
Ballagó diák ballagási pálcás lufi
  • Ballagó diák ballagási pálcás lufi

Ballagó smile diák pálcás fólia ballagási lufi

Vidám és népszerű lufi ez a talár kalapos smile diák figura. Mosolygós arcával garantáltan boldoggá teszi a ballagó diákot. A talár kalapos smile fólia lufi ideális választás ballagásra vagy diplomaosztóra, fiúknak és lányoknak egyaránt. Ballagáskor a lufi nagyon kedvelt, trendi ajándékötlet, ne maradj le az örömszerzésről! Ha a ballagási ajándékba egy kis vidámságot szeretnél csempészni akkor ne hagyd ki ezt a mosolygós diák formájú pálcás lufit. Kívánj sok szerencsét a ballagó diáknak ezzel a smile lufival! A lufi nagyon tartós, levegővel töltött így akár évekig is megmarad. Okozz meglepetést és rejtsd el a többi ballagási ajándék közé vagy egy virágcsokor közepébe betűzve nagyon látványos lehet. Nemcsak ballagási ajándék hanem dekoráció is egyben. A ballagás utáni ünnepségen szerepelhet az asztaldekorációban. Elég ha egy üveg vázába behelyezed a ballagósmile diák pálcás lufit és már mosolyogni is fog a ballagási ünnepség vendégeire.

ES09034
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A lufi mérete: 28 cm.

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 22 cm.

A pálca anyaga: műanyag.

A lufit levegővel felfújva, pálcára helyezve szállítjuk. A lufi nagyon tartós akár évekig is megmarad.

Ajándékozz lufit ballagáskor vagy diplomaosztóra! Ez a talár ballagó diák nagyon kedves ajándék lehet egy ballagó fiúnak vagy lánynak egyaránt. A smile ballagási lufit kizárólag egy ballagó diák kaphatja ajándékba hiszen messziről jól látszik a talár kalap a fején és a sok szerncsét kívánó Good Luck felirat is. Tartósabb gratulációs ajándék mint a virág, hiszen akár évekig tartós marad, belseje levegővel töltött nem héliummal. Így örökre emlékeztetni fogja a vidám ballagó smile diák lufi a ballagó diákot ballagása napjára vagy a diplomaosztójára.