• Új
Földgömb formájú ballagási héliumos lufi
  • Földgömb formájú ballagási héliumos lufi

Földgömb formájú ballagási fólia lufi Congrats Grad

Nem múlhat el ballagás héliumos lufi nélkül. Akár dekorációnak, akár ajándéknak választod, biztosan különleges lesz a ballagó diáknak. Ez a földgömb formájú ballagási lufi nagyon látványos és különleges formájú. A rajta található Go change the world felirat biztatja az elballagott diákot. Lányoknak és fiúknak egyaránt ajándékozhatod. Vagy ha te ballagsz, akkor egyszerűen szólj a családtagoknak, ismerősöknek, hogy lepjenek meg ezzel a ballagási héliumos lufival. Garantáltan nagy örömöd lesz benne hiszen minimum 2-3 hétig tartós marad a héliummal töltött nagyméretű fólia léggömb. Amikor ránézel eszedbe fog jutni az a személy aki megajándékozott ezzel a ballagási héliumos léggömbbel.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

ES09032
4 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany Bojtos Léggömbsúly

Ár 890 Ft

Gratulálunk! Ballagási Diplomakalap Mintás Ajándéktasak Léggömbsúly - 120 gramm

Ár 890 Ft

Rosegold színű, ajándéktasak formájú ballagási lufi nehezék héliumos lufihoz

Ár 890 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia

Mérete: 57 cm x 70 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban! Így elkerülheted, hogy megszökjön a héliumos lufi.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet