Csontváz kezes pezsgőspohár halloweenre 3 féle színben
  • Csontváz kezes pezsgőspohár halloweenre 3 féle színben

Pezsgőspohár halloweenra csontváz kéz mintával, 3 féle (1 db)

Halloweenkor a csontváz tematikus asztaldekoráció elengedhetetlen kiegészítője ez a színes, csontváz kéz mintás pezsgőspohár. Válogass a narancssárga, lila és fekete színek közt. Rendkívül egyedi és különleges módja Halloweenkor az italok felszolgálásakor a csontvázas pohár. Terítsd le az asztalt fekete egyszínű vagy pókhálós terítővel, rakj az asztalra halloween mintás tányérokat és minden ülőhelyhez kerüljön egy-egy csontvázas pezsgőspohár is. Így garantáltan látványos és emlékezetes asztaldekorációd lesz Halloweenkor. A halloween partira érkező vendégedet fogadd egy welcome itallal, amit stílusosan kínálj a csontváz kéz mintás pezsgőspohárból. Az, hogy milyen italt töltesz a poharakba az a fantáziádra van bízva, lehet pezsgő, boszorkány Martini, Bloody Sangria vagy alkoholmentes gyümölcslé is a pezsgőspoharakban.

A csomag 1 darab pezsgőspoharat tartalmaz!

pm975053
1 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 20 cm magas, 4 cm széles a legszélesebb pontján.

Anyaga: műanyag.

A termék vegyesen érkezik, a képen látható színekben. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.

A csomag 1 darab pezsgőspoharat tartalmaz!

Dobd fel a halloweeni asztaldekorációdat színes, látványos pezsgőspohárral! Ezen a pezsgőspoháron csontváz kéz formájú minta domborodik ki ami különlegessé teszi a poharat. Élénk színvilágú, a narancssárga, lila vagy fekete színű közül választhatsz. Szerezz be annyit belőle ahány vendég lesz a halloweeni partin. A vegyes színekkel barátságos, vidám hangulatot érhetsz el a dekorációban a halloweeni asztalon. Szerezz be további koponya vagy csontváz kellékeket így fokozva a halloween hatást.