Halloween mintás asztalterítő
  • Halloween mintás asztalterítő
  • Halloween mintás asztalterítő

Halloween asztalterítő fekete macska, halloween tök, denevér és pók mintával

Legyen vidám és barátságos a halloween asztaldekorációd ezzel a halloween tök, fekete macska, denevér, pók és pókháló mintás party asztalterítővel. Mert ezek a legjellegzetesebb szimbólumai magának a halloweennek, éppen ezért sokan kedvelik és szeretik a dekorációban és az asztalterítési kellékekben is megjeleníteni ezeket a figurákat és mintákat.

Ha halloween partit rendezel vagy csak egyszerűen szeretnéd halloween hangulatot teremteni az otthonodban, akkor ezt a halloween terítőt mindenképp szerezd be. Hiszen így az étkezőasztalod igazán alkalomhoz illő lesz.

Szerezz be hozzá hasonló stílusú és mintájú halloweenes tányért, poharat és szalvétát is, hogy még látványosabb legyen az asztalteríték.

Ugyancsak jól passzol majd a többi halloween dekorációhoz is, amivel a lakás többi pontját díszíted ebből az alkalomból.

w51940
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 137 cm x 178 cm.

Anyaga: műanyag, hasonló anyaga van, mint a viaszos vászon anyagnak.

A terítő vastag anyagú, alja textil anyaggal erősített, így akár többször is fel tudod használni.

Ha halloweenre készülsz, akkor biztosan beszerzel néhány halloween dekorációt is, amivel feldíszíted a lakást, főleg, ha te szervezed az idei halloween partit. De a halloween dekoráció mellett a halloween asztalterítési kellékekről se feledkezz meg. Szerezd be például ezt a halloween tök, fekete macska, denevér, pók és pókháló mintás asztalterítőt is, amire jöhet a többi halloweenes kellék. Plusz érv a halloween terítő használata mellett, hogy mivel műanyagból van, így könnyedén letörölhető, ha rácsöppenne valami.