• Új
Kosárlabda mintás fólia lufi
  • Kosárlabda mintás fólia lufi

Kosárlabda mintás héliumos fólia lufi, 46 cm

A kosárlabda játékért rajongónak a legtökéletesebb ajándék ez a kosárlabda mintás héliumos lufi. Ajándékozhatod szülinapra, névnapra, gyereknapra vagy csak úgy örömszerzésből. Szülinapi ajándékként válassz a kosárlabdás lufihoz Boldog szülinapot feliratos lufikat így egy csokornyi lufit adhatsz a szülinaposnak. A kosárlabdás lufi szülinapi vagy más parti dekorációjához is tökéletes választás. A kosárlabda mintás fólia lufit állandó szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 héten keresztül is tartós marad. Így sokáig gyönyörködhet az ünnepelt a héliumos lufi látványában. 

Ez a termék 200 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q21812
3 790 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

Arany (Gold) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft

Arany Bojtos Léggömbsúly

Ár 890 Ft

Fekete bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 46 cm.

Anyaga: fólia.

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki!

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban.

Ez a fólia lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet