Ajándék dekor zászló - A legjobb Apa
  • Ajándék dekor zászló - A legjobb Apa

Ajándék dekor zászló - A legjobb Apa

Általában egy férfi számára sokkal nehezebb ajándékot választani, mint hölgyeknek. Persze nem minden esetben igaz ez, de azért többször okoz fejtörést. Különösen igaz ez, ha egy Édesapának szeretnénk valami nagyon személyes, különleges, szívhez szóló ajándékot találni. Lepd meg apukádat ezzel az ajándék dekor zászlóval születésnapján, névnapján, esetleg karácsonykor vagy Apák Napja alkalmából add át neki ezt a kedves idézetet tartalmazó ajándékot. Ez az apukás zászló tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, és minden apuka boldog lehet, ha egy ilyennel lepi meg őt a gyermeke. Egész biztos olyan helyre teszi majd ki ezt a szép dekorációt, ahol mindenki láthatja, hogy büszkélkedhessen vele. Tedd boldoggá apukádat ezzel a kedves ajándékkal.


A zászlón a felirat: 

A legjobb Apa

Az igazi Apa nem horgony

mely visszatart, sem hajó,

mely oda visz, ahova csak akarod.

Inkább jelzőfény, melynek szeretete vezet utadon.

Szeretlek Apa!

pdz002
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: 100 % pamut.

Mérete: 17 cm x 23 cm.

Ajándék dekor zászló apukák számára bármilyen alkalomra vagy csak úgy, mert szeretnél kedveskedni neki. Legyen akár születésnap, névnap, karácsony vagy éppen Apák Napja, ez a kedves és egyben dekoratív ajándék zászló tökéletes meglepetés minden apuka számára. Ne lepődj meg, ha könnyeket csal a szemébe, miután megkapta és elolvasta a rajta lévő szöveget. De megnyugodhatsz, mert ezek csak az öröm és a meghatódás könnyei lesznek, mert értékelni fogja ezt a szívhez szóló apukás ajándékot tőled.