• Új
30-as glitteres szülinapi héliumos lufi
  • 30-as glitteres szülinapi héliumos lufi

30-as elegáns szülinapi héliumos fólia lufi

Válaszd ezt a 30-as számos glitteres héliumos lufit ha 30. születésnapra készülsz. Mert ma már egy szülinap megünneplése elképzelhetetlen héliumos lufi nélkül. Nemtől függetlenül, hölgynek és úrnak is ajándékozhatod. Használhatod szülinapi ajándékként vagy parti dekorációként. Ezen a fekete alapú 45 cm-es fólia lufin elegáns hatású a 18-as szám és a Happy Birthday felirat. A héliumos lufit a glitteres, hologramos díszítés teszi különlegessé. Állandó szobahőmérsékleten tartva és elkerülve a szúrós tárgyakat a lufi akár 2-3 hétig tartós marad. Nagyon látványos önmagában a 30-as számos lufi de néhány ezüst vagy fekete Boldog szülinapot! feliratos héliumos lufival kiegészítve fokozhatod a hatást. A lufisúlyt ne felejtsd el beszerezni a héliumos lufihoz hisz nélküle a lufi elszáll. Fontos tudnod, hogy a lufi nehezék nélkülözhetetlen kiegészítője a héliummal töltött léggömbnek. Így biztonságban tudhatod a 30-as számos, elegáns szülinapi héliuomos fólia lufidat! 

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

n3212901
3 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany (Gold) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft

Boldog Szülinapot Lufi Ezüst - Fekete Színű 6 db-os

Ár 2 100 Ft

Fekete (Black) Piramis Léggömbsúly

Ár 1 290 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 45 cm. 

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a fólia lufi héliummal feltöltve érkezik hozzád egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a fajta lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, pár nap, közel egy hét elteltével már kicsit puhább lesz, de akár 2-3 hétig lebegni fog. A lufi önzáró szeleppel van ellátva, így ennek köszönhetően akár újra fújható. Kérlek, hogy tartsd a lufit szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet