Sebességkorlátozó Szülinapi Ajándék

Vásárlói vélemények

 • Köszönöm szépen a csomagot! Szuper kincsekkel lettem gazdagabb! Szép napot! Horváth Mária

  Horváth Mária, Pécs
 • Tisztelt Partydecor Lufi & Party Shop Csapat! A Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon Fogyatékos Személyek Otthona lakói és a gyermekvédelmi telephelyünkön élő kisgyermekek is...

  Dr. Szűcs Péter, Szeged

Új termékek

Sebességkorlátozó Szülinapi Ajándék

Egy szép kerek szülinapot illő megünnepelni. Emlékeztesd az ünnepeltet, hogy hanyadik szülinapját ünnepli, lepd meg egy számos nyakkendővel vagy bögrével, esetleg egy vicces feliratú pólóval.

Sebességkorlátozó Szülinapi Ajándék

Sebességkorlátozó Szülinapi Ajándék 

Alkategóriák

 • Számos Párnák
  Még álmában sem feledkezzen meg az ünnepelt, hogy hanyadik születésnapját töltötte. Egy számos párna örök emlék marad.
 • Számos Bögrék, Poharak, Üvegpólók
  Egy pohár tea mellett ellazulhat és elelmélkedhet az ünnepelt a koráról. :) Boldog kerek szülinapot! Vagy ajándékozz egy ruhába (üvegruhába) öltöztetett italt, amin a kerek szám is szerepel ;)
 • Sebességkorlátozó Nyaklánc,...
  Csak elegánsan, egy fehér ing és az ünnephez méltó számos nyakkendő. Na ki az ünnepelt? Nem kérdés, ki fog tűnni a tömegből ebben a sebességkorlátozós nyakkendőben vagy nyakláncban.
 • Számos, Vicces Feliratos Pólók
  Add tudtára mindenkinek, hogy hanyadik szülinapodat ünnepled ezzel a számos pólóval. Légy rá büszke, hogy simán letagadhatsz pár évet a korodból :)
 • Sebességkorlátozó Táblák
  Egy sebességkorlátozó táblával nem lősz mellé. Ajándéknak és egyben dekorációnak is tökéletes. Akár egy kerti partin is felhasználhatjátok a táblát, de bent a lakásban is jól fognak mutatni.
 • Sebességkorlátozós Kalap
  Egy kalapot ajándékozni merész dolog, de egy sebességkorlátozó mintás számos kalapot még merészebb. Egy biztos, aki kapja az örülni fog. Hiszen különlegesnek fogja érezni magát a szülinapos.
 • Sebességkorlátozó Kitűző
  A kerek számokat szeretik az emberek megünnepelni, valami oknál fogva nagyobb jelentőséget tulajdonítanak egy 30. 40. 50. 60. (és folytathatnám a sort) szülinapnak, mint egy nem kerek számnak. így hát gyere és nézz körül nálunk, hiszen már a kitűzőből is több félét megtalálsz. Legyen az egy szalagos, vagy éppen led fénnyel világító kitűző.