1-es számos boldog szülinapot lufi
  • 1-es számos boldog szülinapot lufi

Színes, csillag mintás számos szülinapi latex lufi Boldog 1. szülinapot! felirattal

Lepd meg a kis ünnepeltet 1. születésnapja alkalmából egy csodás színes lufival vagy akár egy egész csokorral. Ez a színes lufi tökéletes szülinapi ajándék vagy ajándékkísérő, de a szülinapi buli helyszínét is dekorálhatod vele. Válaszd ki a leginkább tetsző színt vagy szerezz be mindegyik csodás árnyalatból egyet - de akár többet is -, hogy minél színesebb lehessen a party dekoráció vagy az ajándék luficsokor. Mert ki ne örülne egy csokor vidám lufinak? Főleg, ha gyerkőc az ünnepelt. Így ha 1. szülinapi zsúrra vagy hivatalos, akkor válaszd ezt a "Boldog 1. szülinapot!" feliratos színes számos szülinapi latex lufit, és csalj vele örömteli mosolyt az ünnepelt arcára. 

q48134
390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: latex.

Mérete: 28 cm.

Vegyes színek: sárga, narancssárga, égszínkék, sötétlila, vadmálna rózsaszín, lime zöld.

A léggömb ára 1 db-ra vonatkozik.

A megrendeléskor írd be a megjegyzésbe, hogy melyik színt szeretnéd!

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas és tartós. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Mi lehetne vidámabb ajándék, főleg egy gyerek számára, mint egy csodaszép színpompás lufi, így ha 1. szülinapra keresel ajándékot, akkor jó választás ez a különböző színekben pompázó színes latex lufi "Boldog 1. szülinapot!" felirattal. Mert a lufik mosolyt csalnak mindenki arcára. Ha pedig dekorációnak szánod, vidám színeinek köszönhetően igazán üdítő dísze lesz a szülinapi zsúrnak. Ezek a kiváló minőségű lufik alkalmasak levegős és héliumos fújásra is, csak válaszd ki, hogy melyik színt szeretnéd vagy szerezd be az összes színt a bulira.