• Új
Minnie és Daisy héliumos buborék lufi 56 cm
  • Minnie és Daisy héliumos buborék lufi 56 cm
  • Minnie és Daisy héliumos buborék lufi 56 cm

Minnie egér mintás héliumos bubble lufi (buborék lufi), 56 cm

Nincs olyan aki ne ismerné Mickey egeret és bájos pajtását Minnie Mouse-t. Kislányok és nagyobb lányok is rajonganak Minnie egér karakteréért. Minnie Mouse nem hiányozhat egy szülinapos vagy névnapos kislány partijáról. Szerezz örömet a Minnie rajongóinak ezzel a Minnie és Daisy kacsa mintás buborék formájú héliumos lufival. A minnie egeres lufi 56 cm-es, celofán anyagú, átlátszó de közben nagyon színes a rajta lévő Daisy és Minnie egér minta. Különleges a látványa és állandó szobahőmérsékleten tartva akár 2-3 hétig lebegni fog, csak éles tárgy ne legyen a közelében.

Ez a termék 300 Ft extra szállítási díjjal rendelhető

q23993
6 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Pink bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft

Magenta Rózsaszín Szives Léggömbsúly

Ár 640 Ft

Sötét rózsaszín bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 56 cm.

Anyaga: celofán.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a buborék hatású lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.

Ez még talán érdekelhet