Bosszúállók Marvel Avengers lufi
  • Bosszúállók Marvel Avengers lufi

Bosszúállók héliumos bubble lufi

Egy gyermek születésnapi vagy névnapi partijáról nem hiányozhatnak a héliumos lufik. Ezen a lufin a bosszúállók hősei vannak jelen. A lufi különlegessége, hogy olyan mint egy nagy buborék. Vasember, Hulk, Thor, Amerika kapitánya, Fekete özvegy és Sólyomszem hősei harcra készen állnak. Minden kisfiú szuperhős szeretne lenni, legalább egyszer. Tedd boldoggá kisfiadat, hogy a parti alatt annak érezhesse magát. Ez a lufi pedig hetekig emlékeztetni fogja kisfiadat, hogy milyen szuper bulija volt. :)

Ez a termék 500 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q87459
5 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 56 cm.

Anyaga: celofán.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a buborék hatású lufi héliummal felfújva érkezik hozzád, egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a típusú lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, néhány nap, közel egy hét elteltével már kicsit ráncosabb lesz az összeillesztésénél, de akár 2-3 hétig lebegni fog. Fontos, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.